hvordan du skal aflevere en hval slagtet

Hvert år hundredvis af hval døde vaske op på kyster rundt omkring i verden . Det rejser et problem for tjenestemænd : præcis hvordan du skal aflevere af slagtekroppen . Flere metoder har været forsøgt , nogle vellykkede , andre ikke . Der synes ikke at være nogen , der er måden, hvorpå til at disponere over hval kroppe . Hvis du står overfor denne opgave , her er nogle vellykkede metoder
1 .
Lad kroppen , hvor det er , hvis det er tæt på vandet i en dag eller to til at se, om tidevandet bærer det ud til hav . Hvis det ikke fremstår dette er sandsynligt, gå videre til andre former for bortskaffelse, inden slagtekroppen rådner og lugter .
2 .
Blår hvalen kroppen ud på havet og slip det i vand . Rejse langt nok fra kysten for at forhindre kroppen i vaske op igen .

3 .
Bury kroppen på stranden , hvis det er muligt . Hvis lokale ordnances tillader , og du kan bringe maskiner til byggepladsen, at overveje begrave karkassen hvor det er.
4 .
Break kroppen op og transportere det til en abbatoir , hvis det er muligt , at forbrænde det . Hvis der ikke abbatoir er tilgængelig , men aflever af slagtekroppen på en losseplads .
5 .

Lad kroppen nedbrydes på egen hånd, hvis det er placeret langt nok væk fra hjem og rekreative strande . Det kan få dyrt at bortskaffe en hval slagtet-denne mulighed kunne være bedst, hvis kroppen ikke udgør nogen sundhedsfare for mennesker

gode råd og advarsler


 • Make . sikker , når nedgravning hvalen kroppen på det websted, der ikke er nogen farer eller sundhedsmæssige problemer, der måtte opstå senere .
 • Folk har brugt sprængstoffer i fortiden for at afhænde en hval slagtet , men denne metode er ikke sikker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.