hvordan man bliver en politi kaptajn

Beslutningen om at slutte sig til politiet er ofte plettet med drømme om at beskytte samfund gennem for rammerne af loven . Som med ethvert erhverv , kan løftet om avancement motivere nogle mennesker til højere niveauer . At blive en politi kaptajn er ingen undtagelse . Konkurrencen om stillingen , er ofte meget hård . Men du kan arbejde hen imod at blive en politi kaptajn ved at følge nogle grundlæggende trin
1 .
Føre en vis grad inden for strafferetsplejen før tiltrædelsen af kraft. Denne grad anbefales til fremme og højere ende positioner . Pluk fra blandt strafferetlige , kriminologi eller sociologi programmer .
2 .
Gennemfør boot camp træning og entry level status i en politistyrke . Arbejder flittigt og altid vise din følelse af integritet og viden til at opbygge et godt CV og undersøge mulighederne for forfremmelse .

3 .
Vær særlig opmærksom på politi politik og netværk med vigtige embedsmænd hjælp dine chancer for at blive anset for en Løjtnant holdning . Vide , at de fleste civile myndigheder bør have 4 til 8 år i strafferetsplejen service at kvalificere sig til politiet kaptajn positioner .
4 .
Tag nogle ledelse certificering klasser . Vær aktiv i dit samfund uden for den kraft til at vise engagement og vilje til at opretholde EF-standarder og fremragende lederevner .
5 .

Anvend og netværk for en politi kaptajn job efter du har fået nødvendige erfaring og fyldestgørende dokumenterer, overlegen styring og civil tjeneste færdigheder .

gode råd og advarsler


 • Fine tune din offentlige taler og præsentationsteknik , da disse færdigheder er en stor del af en politistat kaptajnens arbejde .
 • Superior stresshåndtering og " nåde under beskydning "er vigtige karaktertræk , der anses for når du vælger en politi kaptajn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.