hvordan man bruger en rulle kvartaler for selvforsvar

Hvis du ikke bærer rundt på enhver form for vare , der er specielt designet til selvforsvar , så er du nødt til at gøre på grund af med det, du har . Dagligvarer kan bruges til at slå igen og komme væk fra din hacker . Et specifikt objekt , der kan hjælpe under et angreb er en rulle kvartaler
1 .
Hold kvartaler i en let at få adgang sted . Det er klart, under et angreb , du ikke vil have tid til at grave gennem din pung på udkig efter den rulle kvartaler .
2 .
Luk din hånd rundt rulle kvartaler . Når du trykker på angriberen , er det vil såre en masse mere end en normal punch . Hvis det er muligt , så prøv at ramme den person i ansigtet eller i lysken .

3 .
Placer kvartaler i en sok , og træk dem på den person . Dette kan føles som en bly vægt ramme dem .
4 .
Smid kvartaler i hans ansigt . Selv om det ikke kan påføre så meget skade , er det sandsynligt at forskrække den person . Dette kan give dig et par værdifulde sekunder til at flygte fra hans greb .
5 .

Kør , mens angriberen er forskrækkede . Du bør ikke forsøge at slå ned angriberen med rulle kvartaler . Du bør kun bruge den som et irritationsmoment objekt, der kan give dig tid til at løbe efter hjælp .

gode råd og advarsler


 • Vær ikke bange for at bruge magt når den rammer den person med rulle kvartaler . Jo mere skade, som du påfører , desto bedre chance har du på invaliderende personen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.