hvordan man bruger hverdagsting til selvforsvar

Ligegyldigt hvilken alder person du er , eller om du er mand eller kvinde , selvforsvar er et spørgsmål, alle må overveje . Vær opmærksom på dine omgivelser, uanset hvor du er . Hold øje åbent for truende situationer og lære at bruge, hvad du har
1 .
Lær at bruge dagligvarer til selvforsvar . Hvis du er truet på nogen måde , være parat til at kæmpe tilbage for din sikkerhed og dit liv med hvad du har . Ved, at der er emner, som du ofte udfører i din pung eller dine lommer , der kan redde dit liv .
2 .
Brug dine taster som en selvforsvar våben . Nøgler er ideelle til stansning til en hackers øjne eller hals . Når du er på vej ud til bilen , har dine nøgler i hånden med dit køretøj nøgle fast greb mellem tommel -og clinched fingre . Har den spidse ende af de vigtigste udad .

3 .
Har din mobiltelefon i hånden , især når du er til fods tværs mørke parkeringspladser eller ind afsondret områder eller bygninger . Ofte vil en-være angriber er afskrækket af det sted, hvor din mobiltelefon opbevares sikkert og trygt i din hånd . Udover den hurtige evne til at ringe 911 , kan cellen selve telefonen bruges til at stikke på en angriber hovedet , øjne eller hals .
4 .
Husk parfume i din pung eller aerosol ånde Opfrisker i lommen i en nødsituation . Brug disse dagligvarer til selvforsvar ved at sprøjte dem ind i øjnene på en angriber .
5 .

Grab en fyldepen , blyant eller læbestift sag at bruge . Jabbing et af disse dagligvarer ind i en hackers øjne giver store selvforsvar . Hårspray er en anden god en at bruge .
6 .
Carry masser af løse ændringer i dine lommer eller taske . Du kan få fat i en håndfuld af forandringer og smide det i en hacker ansigt . Det kan ikke gøre meget skade , men det kan overraske angriberen længe nok for dig at komme væk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.