hvordan man finder biobrændstoffer

Mange mennesker bliver mere miljøbevidste . De ønsker at foretage ændringer i deres daglige levevis , der kan forbedre miljøet . Anvendelse af biobrændstoffer , såsom ethanol og andre alternative brændstoffer , er en måde du kan mindske luftforureningen
1 .
Spørg de lokale tankstationer . Mange tankstationer er nu transporterer brændstof med ethanol blandet med traditionel gas . Forhøre sig om den procentdel af den gas, er lavet af naturlige materialer.
2 .
Besøg Alternative Fuel Directory på Energi Planet hjemmeside ( se Resources nedenfor ) . Du kan bruge denne hjemmeside til at søge efter biobrændstof luftfartsselskaber, som kan findes i dit område . Der er også en liste over de forskellige typer af køretøjer, der kan køre på biobrændstof .

3 .
Gå til en Shell tankstation . Shell har været at anvende biobrændstoffer i mange år og fremmer sig som en af de førende distributører af biobrændstoffer. Deres hjemmeside ( se Resources nedenfor ) kan give dig den procentdel af biobrændsel , som de bruger på deres tankstationer .
4 .
Opret en Facebook-profil for NRDC ( se Resources nedenfor) nyhedsbrev . Natural Resources Defense Council distribuerer et månedligt nyhedsbrev , der ofte omfatter tilgængeligheden af biobrændstoffer i hele landet . Gå til deres hjemmeside for at modtage en elektronisk udgave af nyhedsbrevet .

gode råd og advarsler • Den næsthyppigste anvendte biobrændstof er biodiesel . Biodiesel er en kombination af alkohol og forskellige fedtstoffer . Biodiesel er ofte sat ind som et tilsætningsstof som en måde at reducere antallet af emissioner, der frigives fra en bil.
 • at finde ud af om de forskellige biobrændstoffer , der kan blive let tilgængelig, kan du besøge National Renewable Energy Labs hjemmeside .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.