hvordan man finder genbrugspladser

Genanvendelse er den mest øko-venlige måde at skille dig af ubrugte affald og genstande . I stedet for at fylde skrald dynger og lossepladser med vores uønskede og brugte ting , kan vi finde ressourcerne til at genbruge de fleste af vores brugte elementer, der skal genbruges eller oprettet i forskellige produkter. Holder vores Jord uden unødige affald og finde en genbrugsplads i nærheden af dig i dag . Ikke blot vil du være at holde verden til et renere sted , men du kan hjælpe de mindre heldige end dig ved at give ting, som de har brug for , men kan ikke nødvendigvis opnå på egen hånd. Her er et par tips til at finde en genbrugsstation i dit område

Du skal bruge: .
internetadgang
Telefon .
Initiativ .1 .
Ring til din lokale velgørende organisationer. Kirker er missioner , herberger og suppekøkkener alle på udkig efter din brugte beklædningsgenstande og andre smid-væk ting . Disse organisation er altid brug for ting til folk, der er afhængige af dem at klare sig . Monetære donationer er også velkomne.
2 .
Gå online . Det er så simpelt som et par klik at finde flere steder , hvor du kan sælge eller donere eller bytte dine brugte varer . Prøv at skrive donation eller velgørenhed eller mere enkelt, genbrugsstation og se , hvad du kommer op med . Resultaterne vil måske overraske dig .
3 .

Ring til din lokale offentlige arbejder afdelingen at se, om de kender et sted hvor du kan slippe dine brugte ting .
4 .
Tjek med kommunen gennem byen hallen for at se om du har et genbrugscenter i dit område .
5 .
Find Frelsens Hær drop i nærheden af dig . Disse siloer er almindelige i købmandsbutik parkeringspladser , især i vintermånederne, hvor behovene er følte sig mere alvorligt .

6 .
Brug den lokale parti butik . Disse sparsommelighed butikker vil faktisk betale dine for dine forsigtigt brugt tøj og sko , legetøj eller husholdningsartikler, og sælge dem til en lav pris for dem , der har brug for dem . Du kan finde en vintage stykke , at andre ønskede at genvinde det er lige hvad du havde brug for .

gode råd og advarsler


 • Læs mere om genbrug om fri Cycle hjemmeside .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.