hvordan man finder vej ud af skoven

En fredelig dag i naturen kan vende frygtelig galt , hvis du pludselig tabt. Med en lille smule viden og et par grundlæggende færdigheder , er det muligt at finde vej ud af skoven . Brug de gode råd nedenfor og lære dem at dine børn , og måske en dag det vil komme i handy
1 .
Brug fælles nødsignal . Dette er normalt tre korte blaster på en fløjte . Da chancerne er du ikke vil have en fløjte , mens i skoven , en tre kort skrig eller råber kan også arbejde . Prøv at få nogen i nærheden opmærksomhed , vær ikke flov , at du er faret vild
2
Følg vand . . Følg med stien til en bæk eller flod . Ikke alene betyder dette at holde dig på vej i samme retning , det forbedrer også mulighederne for at finde en anden person . Du kan løbe ind i nogen kano , fiske eller vandreture . Også byer er ofte tæt vige eller floder .

3 .
Walk lige i én retning . Gør ikke nogen vender der kan tage dig i cirkler , eller gøre dig endnu mere tabt helt .
4 .
Marker dit udgangspunkt godt . Dette kan hjælpe dig med at finde det sted, hvor du stirrede nemt . Du kan få brug for at vende tilbage , eller du måske ønsker at undgå at gå i retninger . Det hjælper også en anden ved, at du var der . Mark området godt nok til at kunne se det fra en lidt af en afstand .
5 .

Bevar din sans for retning uden et kompas . Brug et armbåndsur og holde en stok vinkelret lige over det . Halvvejs mellem, hvor skyggen er støbt og 12 på dit ur er nord , på alle tider af dagen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.