hvordan man kan bevare naturen

Det er en nem ting at sige, at du ønsker at bevare naturen . Der er reklamer , annoncer og alle former for medier biler drevet mod dette præcise årsag . På trods af alle hype og ordflom bliver kastet rundt , mange af os simpelthen ikke ved, hvordan man kan tage på hvad der synes at være en massiv opgave . Færre tror stadig, at deres indsats vil gøre nogen reel ændring i det store billede .
Bevarelse begynder i små , lokale måder, og det kan gøres med følgende tips

Du skal bruge: .
plastikbeholder.
Kattegrus .
Kaffegrums .
Hund affald .


1 .
Det koster ikke noget . Den nemmeste måde at gøre en indsats for at naturbeskyttelse er at blive involveret med nogen af antallet af lokale eller nationale grupper eller organisationer , der arbejder for denne sag . Det vil ikke koste dig noget , men din tid . De fleste af disse grupper er stærkt afhængige af frivillige til markedsføring , organisation og arbejdskraft indsats .
2 .
Hvis du har en skilling , og ikke tiden . Du kan gøre en monetær donation til årsagen , hvis tiden er svært for dig at tilbyde . Midlerne anvendes til indsatser i stedet har brug for hjælp . Lav en engangs donation og vide , at du har gjort en del for at gøre en forskel . Ønsker at gøre mere ? Du kan blive e medlem af verdens bevarelsen familie via denne donation og modtage nyhedsbreve og magasiner holde dig opdateret om verdensomspændende indsats for at bevare vores naturområder .

3 .
Læg en lille tilbage i verden omkring dig . National Arbor Day Foundation fremmer plante et træ i dit samfund eller værftet hvert år , for at hjælpe luften kvaliteten af vores miljø og erstatte en af de tusindvis tabt hvert år til illegale skære-og høst , eller udvikling i almindelighed . Hver stat i USA har sin egen Arbor Day , sprede ud over kalenderåret . Find ud af, hvornår din tilstand fejrer Arbor Day og plante en indfødt træ og se det gro ( se Resources nedenfor) .
4 .
Find et sted, hvor grønne tingene går . Kontakt din lokale parker Institut og se, hvilke bestræbelser de laver for at bevare naturområder i dit samfund . Se, om du har nogen organisationer i din by , som hjælper med denne indsats .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.