hvordan man kan drage fordel af solenergi

Siden opdagelsen i 1838 , har forskerne forsøgt at udnytte solenergi som en primær ressource . Selv om anvendelse ikke er universel , har det vist sig en fordel både miljømæssigt og til gavn for samfundet . Læs videre for at finde ud af , hvordan denne naturressource kan gavne dig i dit liv og verden omkring dig

Du skal bruge: .
Solar belysning kilde


1

Den mest oplagte payoff for solenergi er i konventionelle strømbesparelse . Ved at bruge solenergi , er vi mindre afhængige af andre ressourcer . Mange byområder i tredje verdens lande gør brug af solenergi .

2 .
Igen i fattigere lande, der petroleumslamper bruges til lys . De er en brandfare , at skader tusindvis af mennesker hvert år . Sol elektriske lys reducerer afhængigheden af disse lamper og også i udgifterne til køb af olie .
3 .
petroleumslamper udsender også skadelige dampe i luften , hvilket kan forårsage lungeproblemer som kræft . Det er blevet anslået , at enhver, der vejrtrækning disse dampe dagligt tager i svarende til 2 pakker cigaretter om dagen i deres lunger . Brug af solenergi , så vil ende denne risiko og øge den generelle sundhed i befolkningen .
4 .

Brug af solenergi kan mindske behovet for at købe importeret olie , hvortil omkostningerne kan omfatte så meget som 90 procent af visse lande eksportindtægter . De sparede penge kan sættes i retning af forbedringer i sundhedsvæsenet, uddannelse og erhvervslivet samt økonomisk udvikling .
5 .
Enhver brug af el forbedrer læsefærdighederne hos et givet område . Folk med lys har vist sig at læse mere . Dette øger uddannelsesniveauet og generel trivsel i samfundet . Solenergi giver den nødvendige lys til dem , der normalt ikke kan være indviet til det .
6 .
Brug solenergi reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer og som en bæredygtig ressource , en ubegrænset forsyning har .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.