hvordan man kan finde dine briller i sneen

Måske er de faldt ned i en sneboldkamp eller måske du gled og faldt på vej til postkassen . Men det skete , nu er du hjælpeløs , indtil du kan få dine briller på igen . Følg disse trin og du vil se klart igen på ingen tid

Du skal bruge: .
Varmt tøj , især handsker
Spare briller ( valgfrit ) .


1 .

Gå ikke i panik . Panik kan få dig til at flytte , og det er endnu vigtigere , at du ikke flytter . Hvis du forbliver på samme sted som det øjeblik dine briller forlod dit ansigt , chancer er de er inden for rækkevidde.
2 .
Føl rundt ved siden af og foran dig så langt som du kan nå . Brug en blid aflæse bevægelse langs toppen af sneen , dine briller er sandsynligvis stikker op af sneen eller andet sted, og du ikke ønsker at begrave dem helt med en klapper-ned bevægelse
3 <. br >
Få på alle fire og føler omkring sne i den generelle retning , du stod overfor , da de briller kom ud . Brug den samme blide bevægelser , der er beskrevet ovenfor .

4 .
høflig trække på hjælp fra en tilskuer ( " Undskyld mig , kan du hjælpe mig med at finde mine briller ? " er mere sandsynligt, at arbejde end " Hjælp ! Jeg har mistet min freaking briller ! Aarghh ! " ) . Spørg den barmhjertige samaritaner at tjekke for små forstyrrelser i sneen , hvis han eller hun ikke kan få øje på dem med det samme .
5 .
Se om du kan gøre din vej ind og find din fritid par. Derefter vende tilbage til scenen og forsøge at genskabe begivenheden , der fik dem til at opgive dig . Hvis du kan redegøre for bane af ulovlige snebold eller beretter den retning og på den måde , hvorpå du faldt , kan du være i stand til at udlede de sandsynligvis placeringen af din briller .
6 .

Overvej at der efter alt at hvis dine briller har stadig ikke mødt, er det tid at få alvorlige . Kravle rundt i nærheden , pawing voldsomt på sneen , indtil du har fladtrykte en afgrøde cirkel på størrelse med en overjordisk swimming pool . Stop når du hører en deprimerende " crunch " lyd .
7 .
Vent sneen smelter og vende tilbage til samme sted , blot for at finde , at dine briller er blevet ødelagt af en plæneklipper .

gode råd og advarsler


 • Folk der bruger kontaktlinser eller har laserkirurgi sjældent har dette problem .
 • Hvis du mister dine briller mens passage gaden i løbet af en snestorm , skal du ikke forsøge nogen af de ovenstående trin , medmindre du er helt sikker er der ingen trafik nærmer sig fra begge retninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.