hvordan man kan finde gratis kompost ingredienser

Kompost kan bruges til at gøde din have for at hjælpe det til at gro mere hjerteligt , og det giver en miljøvenlig brug for din skraldespand og andet organisk affald . En kompostbunken gør det lettere at genanvende ved blot svulmende resterne ind i din bin , og lade naturen behandle den ind i en næringsrig værktøj . Følgende trin gør det nemt at finde gratis ingredienser for at holde din kompost bunke fulde og funktion

Du skal bruge: .
sække plæneklipper
. Initiativ .


1 .

Gå til din lokale café og bede om at tage væk deres brugte rester kværner . De ikke længere har brug for butikken , og er en kilde til kvælstof for din bunke .
2 .
Snak med dyrepasserne på dit lokale zoo om at tage hjem gyllen . Hvis du vælger at gøre dette , at du har en låg container til transport og et par plastikposer Bare i tilfælde af et udslip .
3 .
Stop af dine naboer « huse og spørg for deres gamle aviser . Makulere dem op og tilføje dem til din bunke til at øge kulstof niveauer.

4 .
Ring til tømmer hos din lokale home forbedring butik og spørge om, hvordan de afhænde deres savsmuld . Hvis de ikke allerede genbruge det , bede om at samle det en gang om måneden .
5 .
Gør brug af den kolde gløderne i din pejs og skrabe dem ud at tilføje til din kompost pit . Kulstof , de føje til din kompost er næsten lige så nødvendig som den varme de blev skabt af . Husk på , at træet asken er meget høj i basisk , og bør kun tilsættes lidt ad gangen.
6 .

Bag din græsplæne udklip . Hvis du ikke bruger kunstgødning , disse græs resterne nedbryde let og øge kvælstof niveauer af din bunke .
7 .
Ring til din rådhus og se, om de tilbyder et komposteringsanlæg kit eller hvis de kender nogen lokale med nogen af de ovennævnte materialer til at give væk . Sommetider virksomheder vil lade kommunen vide af en sådan tilgængelighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.