hvordan man kan forhindre en voldsmand fra målretning dig

Uanset om du er ude på dit nabolag indkøbscenter eller hele vejen gennem gaderne i en større by , er det afgørende at være på udkig efter potentielle voldsmænd . Overfald er en forbrydelse , der ofte går ubemærket hen , som ofre ikke bemærker deres pung eller tegnebog mangler , før det er for sent . Voldsmænd er eksperter på, hvad de gør , stjæler et væld af ofrene listende . Lær at undgå at blive offer for en klæbrig -handed slyngel

Du skal bruge: .
Almindelig sund fornuft
Observation .


1 .

Hvis du bærer en håndtaske eller en pung , være forsynet med en med korte stropper . Når du slynge din taske over skulderen , hjælper det, hvis lynlåsen eller åbning sikkert passer under din armhule . Dette mindsker muligheden for en overfaldsmand skal nå i posen .
2 .
Hold øje med din pung på alle tidspunkter. Hvis du er ude på købmand , holde din pung på din skulder på alle tidspunkter. Hvis du har tendens til at forlade din taske i vognen , det tager blot sekunder for en voldsmand at nå ind og få fat i din tegnebog , mens du tænder din ryg .
3 .
Hvis du en mand , sted din pung og nøgler i din forsiden eller forlommer . Ved at undgå din ryg lommer , vil en voldsmand være udsat for den chance for at du se dem, mens de forsøger at aflæse dine personlige ejendele .

4 .
Hvis du går i banken eller bruge en ATM , så prøv at gøre det med en kammerat eller slægtning. Hvis du tilfældigvis at hæve penge fra en bank langs en gade , kan en voldsmand se dig , og følge dig , indtil de vælge din lomme . Vær altid opmærksom på dine omgivelser og rapportere alle usædvanlige adfærd.
5 .
Lad dit sygesikringsbevis derhjemme . Der er ingen grund til at foretage denne vigtige oplysning rundt med dig og i tilfælde af at du er overfaldet , vil du ikke nødt til at ansøge om et nyt .
6 .

Vær opmærksom på ethvert forsøg på at distrahere dig . For eksempel bruger mange voldsmænd medskyldige for at hjælpe dem røve dig blind . Hvis nogen du ikke kender beder dig om retninger eller oplysninger i en butik eller på en gade , se dig omkring og se , om nogen synes at være at se dig . Selvom du måske har lyst til en god samaritaner , kan du blive et offer i sidste ende.
7 .
Hvis du er en kvinde , bære din taske , men holde din tegnebog i lommen til smide eventuelle voldsmænd . Ved at adskille dine værdigenstande , vil du reducere chancerne en voldsmand vil gå ud med dit liv besparelser .

gode råd og advarsler


 • Hold altid din personlige ejendele tæt på dig . Jo sværere er det for en voldsmand at røve dig , jo mindre sandsynligt , du vil blive valgt som et offer .
 • Undgå at bære dyre håndtasker eller iført prangende smykker , hvis du er i en tvivlsom område . Et centralt punkt i ikke at blive et offer , er at undgå at tiltrække en voldsmand til dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.