hvordan man kan forstå belastning risici

Kropsbelastningen er mængden af kemiske , radioaktive , metal eller andre giftige stof i en persons krop . Bevidstheden om kropsbelastningen risici har været stigende som regeringen , forskere og aktivister begynder at forstå mere om miljøgifte og deres virkninger . At forstå kropsbelastningen risici , skal du følge disse trin
1 .
Læs de vigtige undersøgelser . For at få styr på de spørgsmål og toksiner , at de nuværende belastning risici begynde med nogle af de vigtige undersøgelser fra miljøorganisationer. Et fremragende ressource er Environmental Working Group , som jævnligt udgiver kropsbelastningen undersøgelser og vurderinger , der vedrører forskellige dele af befolkningen . Tjek den EWG på EWG. org .
2 .
Forstå lokale risici . Ofte , lokale nyheder rapporter om strukturer , planter og forurening , der udgør sundhedsrisici lokalt . Find ud af , hvad er de vigtigste kemiske eller radioaktive stoffer i dit område . Kontakt din lokale regering og de føderale Environmental Protection Agency at se , hvad du behøver at være bekymret , og hvad udgør en mindre risiko , end du måske tror .

3 .
Læs case studies af fælles kemikalier . De fleste af de kemikalier , at de nuværende belastning risiko kommer fra hverdagens husholdningsartikler såsom rengøringsmidler og endda brandhæmmende midler . Kig på meget almindelige kemiske stoffer såsom dioxin , der er biprodukt af mange fælles kemiske processer , eller PBDE , som er grundlaget for brandhæmmende kemisk teknologi .
4 .
Få testet . Hvis du virkelig ønsker at forstå risikoen for belastning på dig og din families helbred , bør du få testet . Da test er en kompleks og tidskrævende proces Et alternativ er at rede studier af mennesker , der ligner dig og er blevet testet . Tjek Center for Børns sundhed og miljø på Mt . Sinai Medical Center og få nogle ekstra udtalelser om de risici fra den amerikanske Rådet om videnskab og sundhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.