hvordan man kan forstå voksen vaccinationer

Det er almindeligt for os at tro, at vaccinationer er kun noget, man er nødt til at få som barn . Vaccinationer , også kendt som vaccinationer , får at beskytte mennesker mod alvorlige sygdomme og sygdomme . Det virker ved at hjælpe kroppens immunforsvar opbygge et forsvar mod visse sygdomme og sygdomme . Selv om det er rigtigt, at de fleste vaccinationer vil blive modtaget i barndommen , andre kan være nødvendig for at booster vaccination , at en person allerede har modtaget . Det er vigtigt for voksne at forstå nødvendigheden af at holde deres immuniseringer up-to-date .
1 .
Alle voksne , 18 år og ældre , er stadig behov for at opretholde up- to-date vaccinationer . Tal med din læge i løbet af året physicals at se, hvilke vaccinationer kan være nødvendig , eller når de vil være behov
to
Kontroller , at følgende immuniseringer allerede var indgivet: . stivkrampe og difteri ( TD ) , MMR ( mæslinger, fåresyge og røde hunde ) , polio ( IPV ) , og varicella (skoldkopper ) , medmindre den person, der faktisk havde skoldkopper på et eller andet tidspunkt i deres liv . Det er muligt , at nogle voksne ikke blev immuniseret mod disse sygdomme som børn , og bør gøre det nu .

3 .
Booster nogen tidligere har modtaget vaccinationer . Nogle af de vaccinationer , som er givet i barndommen og som voksen vil blegne . Dette vil gøre det nødvendigt at modtage en booster skud . De stivkrampe og difteri skudt bør fremmes hvert 10 år . Også kan immuniseringer såsom MFR , Hepatitis A og B skal gives en booster engang i løbet af voksenlivet . Spørg din læge for at se , om du falder ind under kategorien for at kræve en booster .
4 .
Aging naturligvis svækker immunsystemet. Dette gør det nødvendigt for voksne at modtage fælles vaccinationer som influenza skudt og pneumokokvaccination for lungebetændelse .
5 .

Visse medicinske tilstande ( diabetes, graviditet , aids /HIV , etc. . . ) , at voksne vil kræve up-to -date vaccinationer . Mange af disse sygdomme kompromis og svække immunsystemet eller forlade kroppen mere modtagelig for andre sygdomme . Desuden vil voksne , der fører en bestemt livsstil ( stof-og alkoholmisbrugere ) behovet for at opretholde up- to-date vaccinationer . Så for at tjekke med lægen se, om alle eksisterende betingelser gør det nødvendigt at have visse vaccinationer .
6 .
Kvinder , indtil en alder af 26 , bør modtage Human Papillomarvirus ( HPV ) vaccine . Dette kan hjælpe dem med at beskytte mod livmoderhalskræft .
7 .
Arbejde i den medicinske profession gør det nødvendigt at blive vaccineret mod sygdomme . Sundhedsarbejdere kommer i kontakt med kropsvæsker , og derfor er forpligtet til at have Hepatitis A og B-vaccinationer og periodisk boostere . Desuden bør sundhedsarbejdere have følgende immuniseringer : Hib ( Haemophilus influenzae ) , influenza skud, meningokok , pneumokokker , MFR og skoldkopper . Sundhedsarbejdere skal også have en årlig screening for tuberkulose ( TB ) ved at have Mantoux hudtest .

8 .
medlemmer af militæret , vil også modtage et antal immuniseringer , der ikke er nødvendige for den brede offentlighed. De fleste af disse vaccinationer er at hjælpe med at beskytte soldaterne fra sygdomme til stede i andre lande, og betingelser i krigstid .
9 .
Voksne , der rejser til udlandet bliver nødt til at tjekke med deres læge for at se, om der er nogen vaccinationer , de bør modtage før du rejser i udlandet .
10 .


Hold en præcis registrering af immuniseringer du modtager som en voksen . Dette vil forhindre modtagelse af en immunisering , før personen er grund til det .

gode råd og advarsler


 • Enhver reaktion på en vaccination bør rapporteres til lægen med det samme .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.