hvordan man kan gå grøn

Nogensinde spekulerer på , hvad du kan gøre for at gå Green ? Vis din støtte til en bæredygtig fremtid ved at gøre et par enkle ting og måske en eller to mere involveret dem , og lad os få den grønne bevægelse rullende

Du skal bruge: .
ønske om at gøre noget for miljøet


1 .
Start med at bære og bruge produkter , der er miljøvenlige , såsom bambus fibre tøj . Det ser ud og føles fantastisk , men også er køligere og mere farveægte , tørrer hurtigere og er naturligt lugt og bakterier resistente . Jeg bærer Bambus polo shirts og sokker fra Moseau . dk-og føle sig godt om det . Der er snesevis af store bambus ressourcer på nettet .

2 .
Skriv din kongresmedlemmer og senatorer , der anmoder højere brændstofeffektivitet standarder gennemføres , og at de fremmer anvendelsen af biobrændstoffer som biodiesel og Ethanol i nye køretøjer . Endnu bedre , købe en ny bil , der bruger blandet brændstof og vise bilfabrikanterne , at markedet er ved at flytte i retning af biobrændstoffer .
3 .
Reducer dit strømforbrug behov ved at tilskynde til gode vaner i dit hjem . Sluk lys og TV's , når de forlader et rum , inspicere og udskifte tætningslister hvert år , og skrue op for dine AC temp en grad eller to . Brug home automation til at kontrollere din elektriske efterspørgsel og købe energi kloge apparater
4 .

Skriv om dine oplevelser og dele dem med dine venner , blog om det , og deltage i grupper , der fremmer en grøn livsstil som www. ewg. org , www. nrdc. org , www. ecosherpa. com , www. thegreenguide. com eller andre .

gode råd og advarsler


 • Going Grøn kan være lærerigt og kan spare dig penge
 • Du kan se godt ud , mens du gør noget for miljøet

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.