hvordan man kan genbruge og Recyle

Vi geniale mennesker er endelig anvende vores sind til at opdage måder at genbruge vores disponible forbrugsgoder , før vi forsvinder under Dynger af affald . Læs videre for et par af de mange værdifulde genanvendelse ideer, der regelmæssigt overfladebehandling
1
Find ud af præcis , hvori plast og metaller dit community genbruger-og deres fantastiske skæbne-ved at tage en rundtur i din regionale ressource opsving agentur . Dette er ikke det sted , du aflevere dit genanvendelige , men det sted, dine ting er taget til for forarbejdning . Du vil blive inspireret af at lære , hvad tingene er lavet i-for eksempel pap i Monopoly brædder eller vandflasker i trøjer . Det er bare forbløffende .
2 .
Arranger for dit barns klasse til at træffe en sådan tur , og til at motivere dem til at genbruge .

3 .
Genbrug din gamle mobiltelefon . Folk får nye mobiltelefoner i gennemsnit en gang om året , og de fleste gamle telefoner kan renoveres og genbruges . Nogle er programmeret til at ringe kun 911 og givet til ældre og handicappede til nødsituationer. Genanvende gennem en organisation som Good Deed Foundation ( se Internet adresse nedenfor ) , og en ikke-for-profit gruppe vil få omkring 15 dollar per telefon .
4 .
Husk at genbrug alle plastic og papir poser ved at holde en pose af gamle poser ved hoveddøren . Denne placering vil minde dig om at smide nogle poser i bilen eller ting dem i din rygsæk , så du vil aldrig være uden en taske, mens shopping . Holde et par stofposer i bagagerummet på din bil også .
5 .

Pak gaver grundigt, så du ikke river indpakningspapir . Fold papiret og gemme bånd-begge dele kan genbruges , og du vil ikke have at købe indpakningspapir . Når du wrap en gave , at finde kreative måder at sikre papiret med bånd , så du ikke behøver at bruge tape . Du sparer tape og gøre det lettere at pakke papiret uden at rive .
6 .
Brug hver kuvert , du modtager med posten til skrot papir . Hold en stak konvolutter og junk mail ved telefonen, for at tage beskeder og skrive noter til dig selv .
7 .
Brug helsides ark , som er blank på bagsiden længere skrifter . Korte en masse af dem sammen til en notesbog .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.