hvordan man kan give CPR til et barn

Der er ikke en stor forskel mellem at give CPR til et barn at give et CPR til en voksen . Men da et barns krop er mindre og lidt mere skrøbelig , er der nogle ting at huske på, når de bistår enhver, som ser ud til at være fyldt af 1 , men under en alder af 8

Du skal bruge: .
en container ( kan variere i størrelse fra en plastik blyant boks til et medium størrelse værktøjskasse ) .
gaze .
band hjælpemidler .
triple-antibiotisk salve .
mundstykket .

en lille saks .
druesukker .
tæpper .
Tylenol , ibuprofen , og baby aspirin .
store Kotex trædepuder.

36 tommer trekantede stykke stof ( sejlet ) .
vatrondeller ( fyldes op puder er fremragende ) .
ispind sticks .
2 eller 3 Ace bandager af varierende størrelser .
isposer /varme packs .

blodtryksmanchet en stetoskop .
termometer .
en første vejledning eller et diagram .


1 .

Forsøg at vække barnet . Forsigtigt ryste hende eller tryk hendes kinder . Ring til barnets navn , hvis du kender det . Ryst ikke et barn, hvis du har mistanke om ryg eller nakke skade .
2 .
Løft barnets hage at flytte tungen ud af vejen . Dette er en subtil bevægelse , du er simpelthen løfte hagen til en oprejst position
3
Watch for respiration . . Lean tæt og se , om barnet er vejrtrækning , se for brystet at stige og falde . Tælle i 5 sekunder , før du flytter ind på næste skridt .
4 .
Klem barnets næse lukket, og dække hans mund med din egen , hvis han ikke trækker vejret . Hvis barnet er lille , og du kan mageligt dække både næse og mund med munden , så gør det .
5 .
Giv to vejrtrækninger , og sørg for at vende hovedet til siden mellem vejrtrækninger for at få en ren slurk af ilt . Da et barns lunger er mindre end dit, give en lavvandet åndedrag .
6 .
Begynd brystkompressioner . Tryk på hælen af en hånd ind i barnets bryst på ca brystvorte niveau . Tryk cirka en tredjedel af vejen ind i dybden af brystet . Udfør en anelse mindre end to komprimeringer et sekund (ca. en 100 pr min ) . Sørg for brystet fuldt stiger mellem kompressioner .
7 .
Fortsæt giver 2 indåndinger for hver 30 kompressioner , for 5 cykler, indtil hjælpen kommer . Hvis hjælp ikke er ankommet efter 5 cyklusser , ringe 911 . Tag barnet med dig eller har en anden at foretage opkaldet , hvis du ikke har en mobiltelefon . Hvis barnet er for tung for dig at bære eller du føler han skal ikke flyttes , og du skal forlade for at finde en telefon , så ring 911 og komme tilbage . Fortsætte med at gøre CPR indtil paramedicinsk ankommer .

gode råd og advarsler


 • Ifølge Good Samaritan lov , kan du ikke blive sagsøgt eller retsforfulgt , hvis du såre personen samtidig forsøger at hjælpe dem .
 • Denne information erstatter ikke en American Heart Association CPR klasse ( se Resources nedenfor) .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.