hvordan man kan gøre dit hus sikkert for børn

Mange undgåelige ulykker kan ske i hjemmet , især når der er børn til stede på grund af uagtsomhed eller ikke er opmærksom på sikkerheds- forebyggelse retningslinjer og barn proofing huset . Denne artikel vil hjælpe dig til at blive opmærksom på nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at gennemføre for at hjælpe barnet bevis dit hjem for at reducere risikoen for ulykker og for at forhindre et barn fra at komme til skade og skulle ende op på hospitalet

Du skal bruge: .
Friske fødevarer .
Canvas taske .
Sengetøj .
Real plader og sølvtøj .1 .
at forhindre forbrændinger opstår sikre, at der er konstant opsyn for barnet , når der er varme til stede . Køkkenet kan være et område , hvor mange brænde ofre kommer til ER for lægehjælp . Sørg for , at barnet ikke er i nærheden af ovnen eller kogende vand . Drej alle madlavning håndtag indad væk fra for små børns rækkevidde . Begrænse det udbud toppen madlavning til brænderne holdning til bagsiden af komfuret . Brug en lås på ovnen for at forhindre barnet i at åbne den varme ovn .
2 .
Mange tilfælde af børnedødelighed eller skader fra forbrændinger kommer form forsømmelse eller uagtsomhed fra den voksne , der forlod et barn uden opsyn i badeværelset . ALDRIG efterlade et lille barn eller spædbarn uden opsyn , når der er varmt , skoldning , rindende vand udfylde et badekar . Det er let for et barn at nå ned i vandet eller falde ned i karret og blive skoldede og /eller drukne i vandet . Kontrollér altid temperaturen på vandet .
3 .

anden almindelig årsag til forbrændinger hos små børn er fra elektriske apparater for eksempel jern. ALDRIG efterlade et varmt strygejern uden opsyn på strygebrættet , når der er en barn, der leger i nærheden . Dette vil være en potentiel scenario for en medicinsk nødsituation , når barnet trækker på ledningen og det varme jern falder på barnet . Tag altid stikket ud elektriske apparater , når de ikke er i brug , og vind den elektriske ledningen pænt rundt om apparatet . Lad ikke ledningen eller forlængerledninger ion en rodet bundt fordi dette vil være en potentiel fare for barnet , som vil spille med ledningen eller tygge på det .
4 .
Brug udvidelse snore, der kan hæves i sin egen bolig , eller som har dækker over deres forretninger . Sted beskyttende dæksler på alle stikkontakter . Vide hvor din sikring boksen er placeret , ved , hvordan man bruger bryderen , så du kan slukke for strømmen i tilfælde af en elektrisk ulykke
5 .
at beskytte et barn falder ned trapper bruge porte , der kan installeres nemt på toppen af trappe og også i bunden af trappen . Brug også tæppe gulvbelægning til at give ekstra beskyttelse og polstring i tilfælde af at barnet falder Sørg for, at håndlister sikker og stabil og ikke løs fra væggen . Lær dit barn ikke til at spille omkring eller på trappen . Sørg for områderne omkring trapper og trin er velbelyste og fri for genstande som legetøj eller kasser som vil være potentielle farer for at snuble og forårsager skader .

6 .
Blyforgiftning bruge til at være q almindelig årsag til lægehjælp hos småbørn , men nu med eh bevidsthed og strenge regler om brugen af bly og base maling forekomsten af blyforgiftning har reduceret betydeligt . Stadig er det bedre at være sikker , så altid sikrer du købe produkter , der er blevet testet for bly indhold. Ældre huse, som stadig kan have ført base maling skal fjernes eller beskyttet mod et barn fra peeling eller spiser maling . Hvis huset har nogen blyrør lade vandet løbe et stykke tid , før du bruger det til madlavning eller drikke . Det jeg bedre til at knytte vandfiltre til vandhaner før drikkevandet fra vandhaner . Også køre vand før brug vil reducere koncentrationen af bly sidder i vandet . Hvis du har mistanke om , at dit barn har været udsat for bly eller har indtaget bly , så skal du tage barnet til at se en læge , så en blodprøve for at tjekke blyindhold der kan gøres og behandling administreres .
7 .
Læg al medicin væk utilgængeligt form småbørn i aflåste skabe eller skabe . Heller aldrig forlade giftige , farlige produkter åbne skabene eller udsættes områder, der har let adgang til små børn . Holde de fleste af disse farlige produkter låst inde eller i et sted , hvor børn kommer til at spille i.
8 .

For medicin, du bør altid læse etiketten , før der gives eller tager medicin . Kun give den anbefalede dosis og aldrig give receptpligtig medicin ordineret til én person til en anden person . Rense ud medicinskabet på regelmæssig basis . Smid alle udløbet medicin . Medicin som fødevarer har en selvstændig liv , og efter den udløbsdato stoffet er ikke så effektiv . Brug også børnesikrede beholdere til al medicin
9 .
Child proofing huset også omfatter beskyttelse mod uheld og personskader fra vinduer , døre , og gulvet . Anbring aldrig møbler , som børn kan klatre op på at nå enken til at åbne . Sørg også for , at vinduer har afkrogningsbeskyttelse så du kan låse vinduet, så barnet ikke kan klatre op på vinduet afsats . . Hvis du bor i højhuse lejligheder skal du installeret vindue grill eller stænger , så barnet ikke vil være i stand til at nedfald af vinduet . Fjerne eller binde nogen ledninger form persienner for at forhindre kvælning eller forviklinger
10 .
at forebygge ulykker og personskader form glatte gulve , som har parketgulv du skal købe anti-slip tape til at placere under måtten eller tæppe til at forhindre dem i form glider rundt på gulvet . Glem ikke måtter og tæpper , der også er placeret uden for huset på terrassen eller verandaen områder .
11 .
I huset store møbler kan også være potentielle farer . Sikre, at du anker alle høje møbler til væggen . Enhver møbler , der har skarpe kanter bør plads ud af vejen og kan dækkes med beskyttende puder eller betræk. Sted låse på alle skabe , skabe , skuffer .
12 .
altid rydde op alt legetøj og genstande ligger rundt omkring på gulvet for at forhindre skader fra snubler over objekterne . ALDRIG give små stykker mad eller legetøj til små børn , så du kan forhindre kvælning . Giv kun ikke-giftige penne og farveblyanter til børn og ALDRIG forlade plastikposer og dækker omkring for børn at lege med . Tjek al legetøj , du køber for løse stykker , skarpe kanter , dele , der er aftagelige . DON " T sætte barnets sutten på en snor eller streng , da dette kan forårsage indvikling eller kvælning .
13 .
Gem alle skarpe genstande , saks væk i aflåste kasser eller skabe . Hold alle skydevåben , kanoner , væk fra børn under lås og nøgle . Der er særlige regler og forordninger for at holde kanoner og skydevåben i huset . FØLG DEM ! Opbevares ammunition adskilt fra kanonerne . Sikre, at alle kanoner sikkerhedsudstyr anvendes .
14 .
I kælderen er også et andet område , der kan udgøre en potentiel fare for små børn . Du bør altid have opsyn , når børnene er helt små . Hvis du gemmer i fryseren i kælderen , bør du sikre en lås er sat på plads for at forhindre, at barnet i at åbne den og falder i fryseren .
15 .
Madforgiftning kan også forekomme almindeligt hos små børn . Sørg for at du tilberede maden grundigt , især fødevarer som kød , forurenede skaldyr , fjerkræ . Opbevaring , håndtering, tilberedning og madlavning er måder , at et barn kan få madforgiftning . Altid følge hygiejniske procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at mindske risikoen for madforgiftning .

gode råd og advarsler


 • Flere organisationer som FDA giver flere oplysninger om fødevaresikkerhed . Post alarmnumre , 911 , EMS og den lokale giftkontrolcenter på køleskabet eller et sted tilgængeligt for alle i huset .
 • Søg lægehjælp eller ringe EMS eller 911 , når en alvorlig ulykke sker i huset .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.