hvordan man kan hjælpe bremse klimaændringerne

Drivhuseffekten er nødvendig for at holde vores planet varm nok til at opretholde livet , men dens acceleration er et problem , at forskerne er racing til at korrigere . Desværre er de fleste af de faktorer , der påvirker klimaet på vores planet er menneskeskabte og kontrollerbare , men fortsætter med at stige på grund af ligegyldighed eller mangel på indsats af mange . De fleste gange , det er følelsen af afmagt over for et så stort problem , der fører til denne manglende handling , men hver person kan gøre en forskel ved at følge de næste par trin .

Du skal bruge:
Initiativ
. Genanvendelse kan .


1 .

Gå lidt . Behov for at gå til hjørnet butikken for at få noget mælk eller brød ? Overvej snøring din sneakers i stedet for på jagt efter dine bilnøgler , næste gang du har et ærinde at køre i dit nabolag . Det er sundere for både dig og planeten , skære ud kulstofemissioner fra din bil.
2 .
Genbrug . Jo mindre affald, jo mindre gasser der udledes i atmosfæren , hvilket øger drivhuseffekten .
3 .
Formindsk varmt vand brug . Varmt vand øger kuldioxidemissioner i luften , så tag køligere brusere og bruge koldt vand til at vaske dit tøj . Isoler dit vandvarmer at spare på energien og holde temperaturen på eller under 120 grader .

4 .
Nulstil din termostat . To grader forskel fra din nuværende temperaturer , hvilket betyder to grader køligere om vinteren og varmere om sommeren kan spare så meget som 2. 000 £ . af kuldioxid i et år.
5 .
Monitor elforbrug . Sluk elektriske apparater og lyset, når de ikke er i brug, og erstatte din almindelige pærer med mere energieffektive dem til at spare dig selv penge og lavere el- affald .
6 .

Glem boksen. Prøv og undgå at købe ting , der kommer i lag af emballage . Ikke alene vil det ende op i skraldespanden , men det øger kulstofemissioner . Hvis du reducere dit affald ved så lidt som 10 procent , kan du se en reduktion i kuldioxidemissioner op til £ 1. 200 .
7 .
Plant et træ . Ikke bare for Arbor Day , plante et træ hjælper vores miljø . Et træ kan opsuge op til et ton kulstof i sin levetid .

gode råd og advarsler


 • Gå til Jorden 911 hjemmeside for at lære mere om hvordan du kan effektivt at reducere klimaændringerne.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.