hvordan man kan hjælpe med at stoppe forureningen

Miljøet er vores ansvar . Selv om det tager meget lidt tid eller kræfter til at gøre en reel forskel i verden omkring os , at mange mennesker ikke ved, hvordan man begynde at skære ned på forureningen , træsko vores floder og vandløb og forårsager den fortsatte opdeling af vores miljø . Vær proaktiv om at hjælpe miljøet ved at forsøge et par af de følgende trin for at hjælpe med at stoppe forureningen i dit område

Du skal bruge: .
Initiativ
Telefon .


1 .

Genbrug din bil dele . Bilpleje er nødvendigt for at holde nede emissioner og luftforurening , men olie og luftfiltre kan blive unødvendigt affald selv . Motorolie er miljømæssigt giftigt og dødbringende for både plante -og dyreliv er ikke bortskaffes korrekt. De fleste auto butikker og forhandlere har genanvendelse forener netop med henblik på at fjerne disse elementer . Hvis dit lokale butikker ikke tilbyder denne service , skal du kontakte din lokale offentlige arbejder afdeling for at finde den nærmeste genbrugsplads .
2 .
Brug miljøvenlige værftet produkter . Mange pesticider har økologiske alternativer , som er fri for kemikalier og vil ikke skade dyr eller planter . Hvis du vælger at bruge kemikalier i din have , skal du sørge for at bortskaffe dem korrekt , så de ikke ender med at skade det lokale miljø . Spørg din genbrugsplads for at finde ud af , hvornår og hvordan man kan sætte dem ud til afhentning .
3 .
Ryd op efter dine kæledyr . Når du tager din hund en tur , skal du sørge medbringe en affaldspose for at hente rester . Dette affald kan løbe ud i stormen afløb og har været kendt for at forurene de lokale søer og floder , skade fisk og dyreliv , og forårsagede problemer for svømmere .

4 .
Brug vandbaseret maling . Hvis du ser frem til en remodellering i foråret , eller hvis du bare ønsker at tilføje lidt farve til dit hjem , sørg for at vælge en vandbaseret maling , hvis muligt. De er meget enklere at bortskaffe end deres olie kolleger og udføre på samme måde til jobbet .
5 .
Må ikke kuld . Fra noget så lille som et cigaretskod på fuld sække med affald , er det bydende nødvendigt, at du skiller dig af skrald ordentligt . Hvert stykke , der ender op på vejene eller fortovet tilføjer op til store problemer for vores miljø . Tag et lille skridt, og altid finde en skraldespand .
6 .

Speak up . Nogensinde se disse tegn langs motorveje eller i din by , der lover en dusør , hvis du ringer i en litterbug eller en person dumping skrald ulovligt ? Udnyt det system på plads , og hjælpe miljøet på samme tid . Har du ikke en belønning incitament i dit område ? Så gør det bare til gavn og glæde og hjælpe din hjørne af universet for at være en renere , sikrere sted for dig og dine.

gode råd og advarsler


 • Make Kontroller, at skrald pick-up plan er opdateret ved at kontakte din lokale offentlige bygge afdeling , så du kan fjerne dit affald og korrekt bortskaffelse af affald .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.