hvordan man kan hvidvaske doneret tøj til Røde Kors

Med antallet af katastrofer i Amerika stigende , er hjerter af mennesker i dette land åbning større end nogensinde før . Ubrugte tøj er vidunderlige ting at donere til Røde Kors , men det kan ikke altid accepteres . Sådan hvidvaske tøj til velgørenhed , og lidt information om Røde Kors 'hjælpearbejde
1 .
Forstå , at Røde Kors er meget forsigtig med det udstyr, det accepterer for donation . Selv om de forstår, at folk giver ud af venlighed , nogle gange doneret genstande er forkerte og kan hæmme deres indsats , især når en katastrofe rammer .
2 .
Vid , at Røde Kors ikke accepterer brugt tøj , hygiejneartikler , møbler , legetøj eller konserves . Selv om disse er de elementer , der er mest almindeligt doneret , har Røde Kors ikke har de faciliteter eller ressourcer til at indsamle dem , gemme dem eller flytte dem til et katastrofeområde .

3 .
Doner brugt tøj lokalt til andre velgørende såsom Frelsens Hær , Purple Heart , eller St. Vincent DePaul Thrift butikker . Røde Kors 's holdning til donerede genstande er, at de gives til lokale velgørende organisationer , der har midlerne til at indsamle og huse dem . De vil også reagere med nødvendige elementer , når en katastrofe rammer tæt på hjemmet .
4 .
Sortér alle vasketøj til brugbare og ubrugelige tøj , og ind ligesom farver . Du vil kun blive penge anvendeligt tøj .
5 .

Indstil vaskemaskinen til temperaturen og cykle nødvendige for den type stof du vasker . Føj vaskemiddel til vaskemaskinen og får mulighed for at fylde med vand .
6 .
Sæt gerne farver tøj i vaskemaskinen for at hvidvaske dem , og sørg for at tjekke alle lommer for løse genstande , især emner , der kunne ødelægge den samlede belastning af vasketøj , såsom tyggegummi , farveblyanter eller folde .
7 .
Overfør vådt vasketøj til tørretumbleren , efter at de har afsluttet vask . Tør efter stoffet krav på en regelmæssig eller lav indstilling . Fold eller hænge tøj som det kræves i velgørenhed .

gode råd og advarsler


 • Sørg hvad du giver , er i god stand og korrekt vaskes . Jo mere tid du tager i pleje din donerede varer og forberede dem til velgørenhed , jo nemmere du gør det på dem , og mindre tid og kræfter , det tager for dem at sortere og opbevare dem .
 • Brug et vaskemiddel egnet til følsom hud til at hvidvaske tøj til velgørenhed , hvis du er bekymret for folk med allergier .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.