hvordan man kan identificere en f5 tornado

Tornadoer er voldelige storme . De almindeligt forekommende i USA og er ansvarlige for cirka 1. 500 personskader og 70 dødsfald hvert år . Styrken af en tornado er beregnet ved hjælp af Fujita skalaen ( F skala ) . Oprettet i 1971 , den Fujita skalaen har seks trin . F0 er det mindst destruktive og F5 er det mest ødelæggende
1 .
Gør dig bekendt med tegn på en forestående tornado . Rotation nær bunden af skyer , mørke og grønlige himmel og en tragt sky er alle tegn på, at en tornado kan komme. Hertil kommer , . kigge efter en stor væg sky , store og mellemstore hagl og en høj brølende lyd .
2 .
Observer F5 kategori vindhastigheder Vindhastigheder til F5 tornadoer er mellem 261 og 318 miles i timen .

3 .
Se efter skader på solide-indrammet huse . De kan blive revet fra deres fundamenter under F5 tornadoer . Bark fra træer kan rives ud af kufferter .
4 .
Spot bil mellemstore vragrester flyver gennem luften på over 100 yards . Betonbyggeri kan blive alvorligt beskadiget .

gode råd og advarsler • Fremstil en sikkerhedsplan for dig og din familie at sørge for , at alle vil være sikre i løbet af tornado . Medtag en førstehjælpskasse i tilfælde af skader . En plan for sikkerhed vil omfatte at gå til en sikker plads i den nederste del af huset , der dækker dit hoved med armene og knælende ned med ansigtet mod gulvet . Hvis du er udenfor , væk fra træer , biler og alle andre store objekter, der kunne flyve på dig og ligge fladt med armene over hovedet.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.