hvordan man kan købe en respirator

Afgøre, hvilken type åndedrætsværn ansigtsmaske du har brug for af den type eksponering , du forventer at støde på . Bare fordi du don en respirator , ikke nødvendigvis en garanti for beskyttelse mod farlige stoffer . Hvis du ikke har den rette respirator og pasform , vil du ikke have den beskyttelse du har brug for. Retningslinjerne i denne artikel vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke respirator ansigtsmaske , du har brug
1 .
Vælg den rigtige respirator for dit arbejde betingelser . Engangs , engangsbrug støv respiratorer til beskyttelse mod lave koncentrationer af irriterende partikler , såsom støv , tåger eller pollen . På grund af dårlig forsegling , de tilbyder minimal beskyttelse , og ansigtsbehåring hindrer seglet yderligere .
2 .
Bed om en partikler åndedrætsværn, hvis du er en tømrer , landmand , maler eller et hospital arbejdstager . Det tilbyder beskyttelse , ved at tage tre forskellige typer af filtre , alt efter hvilken type eksponering. Det er den type af åndedrætsværn anvendes til beskyttelse mod smitsomme tuberkulose .

3 .
Pick luften rensende halvmaske respirator med en gummipakning , der passer over næse og under hagen . Forskellige typer af patroner , som renser luften , er til rådighed i henhold til den type forurenende eksponering, du oplever . Hvis der er høje koncentrationer af forurenende stoffer , eller der ikke er tilstrækkelig ilt , er disse masker er ikke det rigtige valg . De kræver også en god pasform at yde tilstrækkelig beskyttelse .
4 .
Få full-face luftrensende åndedrætsværn , der dækker hele ansigtet , beskytte dine øjne , næse , hage og mund , for bedre beskyttelse . Du får en bedre forsegling med denne respirator og har beskyttelse til dine øjne fra dampe eller stænk kemikalier . God pasform er kritisk , og folk, der bruger briller , skal sikre, at de ikke griber ind med segl . Som med den halve maske , skal der være tilstrækkelig ilt på grund af vanskeligheder at trække luft ind gennem rensende patronerne .
5 .

Vær opmærksom på andre åndedrætsværn anvendes på arbejdspladsen . De er flyselskabet åndedrætsværn og selvstændige åndedrætsværn. Det kræver særlige instruktion og praksis at anvende korrekt .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge , hvis du har hjerte-eller lungesygdomme for at sikre, at det er sikkert for dig at bruge åndedrætsværn .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.