hvordan man kan købe en teleskopisk stun stafetten

Hvert år er der nye selvforsvar , der er overgået til at holde os i sikkerhed . Disse omfatter teleskopiske lamme stafetten . Du kan udvide en teleskopisk bedøver stafetten og bruge det mod en voldsmand flere meter væk . Denne type våben giver dig mulighed for at neutralisere en hacker fra en sikker afstand
1 .
Køb lamme stafetten fra en butik , der sælger selvforsvar produkter . Hvis du køber online , kan du kigge på yderligere specifikationer og anmeldelser af forskellige teleskopiske elektriske stave . Dette produkt er fundet på lokaliteter Gadget Universet og AAA Safety First . Du bør købe en teleskopisk stun taktstok , der er nem at betjene . Den enkleste modeller drives af kun at trykke ned på aftrækkeren knappen .
2 .
Find ud af udvidelsesmuligheder af teleskopiske lamme stafetten . De fleste modeller starter ud som omkring 12 inches lang og derefter udvide til 2 meter eller mere . Du ønsker at få den længste mulige områder.

3 .
Vælg en teleskopisk bedøves pind med en sirene . Sirenen vil overraske angriberen samt alarm man tæt på af angrebet .
4 .
Få et hylster så godt. Hvis din teleskop stun stafetten ikke med et hylster , afhente en så du har noget at bære det i.
5 .

Overvej et genopladeligt model . Problemet med batteriet drives typer er , at du ikke kan realisere , når batterierne er døde .

gode råd og advarsler


 • Husk at tjekke statslige og lokale love , før de køber en bedøvelse stafetten . Visse selvforsvar produkter er forbudt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.