hvordan man kan købe kulstofopsugning

Efterhånden som flere og flere mennesker bliver bevidste om sundhed i vores miljø , er enkeltpersoner og virksomheder på udkig efter måder at bidrage personligt . Genbrug , brændstoføkonomiske biler , solvarme og geotermisk energi er stigende i brug hvert år . Global opvarmning er forsket meget i universiteter over hele verden . En offset kul kan købes af en enkeltperson eller en virksomhed skal neutralisere eller balancere din kuldioxid output , som er hovedbestanddelen af drivhusgasser
1 .
Forskning grundigt , inden du køber en offset kulstof . Der er rigeligt oplysninger på internettet og via miljø og sundhed publikationer . Typisk , du ønsker at shoppe for pris-og sørg for bidrag går til finansiering af ren luft undersøgelse . Undersøge virksomheden , som du ville en velgørende organisation og bede dem om at fremlægge bevis for , hvor deres midler går .
2 .
kontakte forskellige kulstof kredit selskaber til forskellige formål . Forskellige organisationer er oprettet til at flyve , køretøjer eller forretningsmæssige energianvendelser .

3 .
Spor din personlige eller forretningsmæssige bidrag almindeligt kendt som en carbon footprint . Dette vil hjælpe dig med at måle antallet af kulstofopsugning du skal købe . Lav en liste over alle dine aktiviteter , der forårsager kuldioxidemissioner . Ud over det indlysende , identificere langdistancesøfart , husholdning energiforbrug eller produktion af de mest almindelige produkter, du bruger .
4 .
Giv en gave til en anden med carbon kompensationskøb. Nogle virksomheder vil sende en gave med en fødselsdag eller julekort . Dette er især nyttigt for virksomheder at hjælpe med at annoncere sundhed bevidsthed din organisation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.