hvordan man kan levere mad til Røde Kors i løbet af en katastrofe

Frivilligt arbejde kan være en meget berigende oplevelse og de fleste ikke-profit organisationer velkommen hjælpe med åbne arme . Med så mange naturlige katastrofer i verden i dag , frivilligt arbejde for Røde Kors til at levere mad er en måde at hjælpe under en katastrofe . Læs videre for at lære hvordan man leverer mad til Røde Kors i løbet af en katastrofe
1 .
Log på Røde Kors hjemmeside for at se frivillige muligheder . Indtast dit postnummer og siden vil lede dig til hjemmesiden for din lokale Røde Kors- kapitel.
2 .
Forbered dig på at frivilligt før en katastrofe indtræffer. Der er en masse forberedelse og uddannelse for katastrofe frivillige . Forventer ikke at hoppe direkte ind på en nødsituation for denne frivillige holdning. Selv om der kan være andre områder, hvor du kan hjælpe , hvis der leverer mad til dem, der har brug for under en nødsituation, er , hvor du ønsker at være , planlægge .

3 .
Giv dig tid til at tage seks klasser, der kræves for at være en del af Disaster Action Team ( DAT ) . Der er yderligere klasser til rådighed , der kan være nyttige i nødsituationer , og alle klasser tilbydes gratis , så få det tid til at lære så meget som muligt og blive en certificeret DAT medlem .
4 .

Hold din træning op til dato , så du er parat til at levere mad , når katastrofen rammer . Hvis det har været et stykke tid siden du har deltaget i en hvilken klasse og er stadig interesseret i frivilligt , tage nogle genopfriskningskurser. Selvom meget af oplysninger kan gentage , hvad du tidligere har lært , kan det ikke skade at høre det igen .

5 .
kender den type situationer kan du blive opfordret til at bidrage til at skabe fødevarer. DAT frivillige reagere på lokale hus brand eller andre lokale katastrofesituationer og er normalt de første frivillige på scenen .

gode råd og advarsler


 • Når du er certificeret som en DAT medlem og har været med din lokale Røde Kors kapitel, kan du kvalificere sig til at levere fødevarer i andre ulykker og katastrofer landsdækkende , når der er et stort behov for frivillige .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.