hvordan man kan organisere bloddonation i en krise

Situationer kan opstå , når beredskaber organisationer vil erklære en blod krise og opfordrer til donorblod . Dette kunne ske i løbet af en tragedie, da et stort antal mennesker er såret og har brug for blod , eller blot når donationer er nede på grund af ferie , vinterlige vejr eller influenzasæson . De følgende trin vil hjælpe dig med at organisere blod i en krise
1 .
Kontakt din lokale blod tjenesteudbyderen, når du hører om en nødsituation eller blod krise . Foretage opkaldet straks og frivilligt til at organisere en blod -drev .
2 .
Vælg en placering til blodet drev . Med en typisk blod -drev, ville du have tid til at arrangere det på din kirke eller skole . I en krise kan du bruge en mere let tilgængeligt og synligt sted som en købmand parkeringsplads . Du ønsker at tiltrække så mange mennesker som muligt. Du vil højst sandsynligt blive ved hjælp af en bloodmobile , og du kan få brug for en stor indendørs sted , såsom en gymnastiksal eller medborgerhus , at oprette liggestole til at rumme mange mennesker .

3 .
Elicit hjælp fra din mest ambitiøse og flittige venner og kollegaer med at få ordet ud og til at organisere dine nødsituation blod drev . Tildel hver person en opgave , som kontakter kirker og service organisationer , der serverer forfriskninger , giver transport for ældre og oprettelse børnepasning på det drev stedet .
4 .
Offentliggør din krise bloddonation tidsplan . Hang piloter i høj trafik steder og bede de lokale medier til at public service- meddelelser .
5 .

Kontakt alle du kender til at tilmelde dig til at donere blod , understreger krisen . Direkte potentielle donorer til websteder , som USA 's Blood Centers eller den amerikanske Røde Kors for at læse pre-screening spørgsmål . Tiden er af afgørende betydning , og hvis nogen kender på forhånd , at han ikke er berettiget til at donere , vil udbydernes personale ikke spilder tid med ham . Ideen i en krisesituation , er at få så mange kvalificerede , raske mennesker ind og ud som muligt .
6 .
Give snacks og drikkevarer til din donorer, så de kan genvinde deres styrke . Har frugtsaft , vand og individuel servering pakker med kiks eller cookies på hånden . Husk at takke alle de donorer, som de forlader . De har reddet liv ved at give af deres tid og blod , og vil sætte pris på din taknemmelighed .

gode råd og advarsler


 • Spørg de lokale service organisationer , såsom Kiwanis , Rotary og Lions Clubs og kirker , for at tilmelde dig en time tidsintervaller de kan fylde med deres medlemmer .
 • Hvis du ikke kan finde en blod -tjenester organisation i dit område , skal du kontakte den nationale hotline for det amerikanske Røde Cross på (800 ) GIVE-LIFE ( 800-448-3543 ) og spørg, hvordan du kan hjælpe . Hvis krisen fandt sted i dit område , kan Røde Kors henvise dig til en lokal arrangør .
 • Selv hvis krisen ikke er sket i din nærmeste område , blodprøver på blodet drev kan blive transporteret til andre områder , så det er stadig vigtigt, at du hjælper så meget som du kan .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.