hvordan man kan rapportere en hedebølge dødsfald

Det er nogle gange svært at binde et dødsfald direkte til varme . Nogle mennesker, der bukker under for varmen og dø allerede har en sygdom . Hvis det er tilfældet , bliver denne sygdom den officielle dødsårsag i stedet for den ekstreme varme . I 1995 bragte en hedebølge på mange områder dette forhold til forkant med vores sind og etablerede brugen af nye kriterier for rapportering rundt om i landet
1 .
Afgøre, om en person er død af stærk varme . Hvis der ikke er andre problemer , der kendes i personens liv , så varmen bliver årsagen angivet for døden . Rapporter alle omstændigheder du kender , er korrekte .
2 .
Tag temperaturen af kroppen . En kernetemperatur på 105 grader eller derover på tidspunktet for dødsfaldet viser årsagen til undergang som overdreven varme . Tage i betragtning, hvis personen var på medicin , der ville reagere dårligt med varmen . Også blev forbruget af involverede alkohol ? Anmelde disse forhold til de tjenestemænd, der reagerer på opfordringen .

3 .
Beregn det samlede antal af dødsfald i den tid, du studerer . Undersøge dødsfald i en uge eller måned i løbet af en ekstrem høj varme bølge . Naar langt flere dødsfald på en bestemt dag (for eksempel 47 procent ) , så varmen er afgjort en medvirkende , hvis ikke den eneste-faktor . Tilføj til dette, at den dag for de fleste af dødsfaldene var den varmeste af undersøgelsen tidsramme , og du har baseret på fakta beviser til at indberette.
4 .
Giv en erklæring til retsmediciner kontor efter at have fundet , at nogen er døde af varme eller varme-relaterede årsager . ME kontor udarbejder en rapport sig selv, men dine oplysninger som en slægtning eller nabo bærer en masse vægt . Hvis du er til stede under kroppen opdagelse eller i forbindelse med undersøgelsen af området, er dette et glimrende tidspunkt at give dine oplysninger .
5 .

indberette oplysninger til alle i nabolaget , at der har været en varme-relateret død, så de kan holde øje med deres egne forhold .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at arbejde udtrykket "ophøjet miljømæssige temperatur " i rapporten om den person død for at vise , at den varme forårsaget eller medvirket til dødsfaldet .
 • Husk, at mange mennesker tror, at de er immune . Vær sikker på at alle kender til at se ud for varmen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.