hvordan man kan reducere vandforurening derhjemme

Det er velkendt , at omkring 70 procent af planeten er dækket af vand . Når det er sagt , ser det ud , at denne ressource vil være mindre risiko for at blive udtømte enhver tid snart . Men med 97 procent af vandet udrikkeligt og yderligere 2 procent frosne , kun 1 procent af vandet på Jorden er til rådighed til brug for menneskeheden . Når du faktor i tørke forhold og naturkatastrofer , er dette nummer reduceres endnu mere. Det er afgørende , altså, at vi finder en måde at forhindre, at vores resterende vand kilder bliver ubrugelig . Følg disse tips til at reducere din vandforureningen derhjemme
1 .
Skyl det ned i afløbet . Flydende affald er meget farligt , fordi det kan ofte ikke ses som den bevæger sig ind i vores søer , åer og oceaner , men de ødelæggende effekter kan mærkes op til hundredvis af miles væk fra kilden . Bortskaffe flydende affald korrekt ved gennemskylning det eller hælde det ned din afløb , der fører til vandbehandlingsanlæg for mulige genanvendelse . Spørg din lokale offentlige arbejder for at finde ud af, hvordan din by skiller sig af flydende affald produkter, der kan ikke gå ind i køkkenvasken .
2 .
Vær forsigtig med bilpleje . Motorolie er giftigt og manke bilvask sæber og rengøringsmidler har kemikalier i dem , der kan forurene den lokale vand hvis de får lov at løbe ind i drængrøfter eller kloakker . Prøv og finde økologiske produkter , hvis det er muligt . Hvis du bruger kemisk-baserede renere , indeholder din rengøring produkter til en spand og derefter hælde det ned i afløbet . Motorolie kan være faldet af ved lokale auto butikker eller forhandlere . Hvis du ikke har denne mulighed , ringe offentlige arbejder for lokale genvindingsvirksomheder.

3 .
Gør skrald haven ven . Køkken scraps og affald kan ende op flyder i floderne , hvis de ikke bortskaffes på den rigtige måde . Brug disse næringsrige rester at udfylde din kompostbeholder , og foder haven hele året rundt .
4 .
Ryd op efter menneskets bedste ven . Før du forlader til at gå Fido , medbringe en pose til at hente sin affald , så det ikke ender i afløb grøften forurene vandforsyningen . Glem ikke at vaske dine hænder , når du kommer hjem !

gode råd og advarsler • Brug økologiske rengøringsmidler i dit hus . En simpel renere af eddike og vand kan erstatte mange af de kemikalier, du bruger i dit køkken og badeværelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.