hvordan man kan reducere vandforurening i dit lokalsamfund

" Going grønne " er blevet en husstand sætning i en masse områder i verden . Af en eller anden grund , men indgår befolkningsgrupper ikke fokuserer på problemet med vandforureningen i deres område og har tendens til at stole på de offentlige bygge- afdelinger og lokale politikere til at løse dette problem . Tag initiativet og begynder at reducere vandforureningen i dit lokalsamfund ved at følge disse tips
1 .
Skriv din kongresmedlem . Den bedste måde at øge bevidstheden om din områdets vandforurening er at skrive eller ringe til din lokale repræsentant om din bekymring . De er som regel i kontakt med de nødvendige embedsmænd , der kan indlede samfund engagement i dette spørgsmål .
2 .
Hold forurenende stoffer ud af kloakken . Ved at flade ud din forhave , tilføjer pavers på kanten af din ejendom og holde flydende affald , der er indeholdt , kan du stoppe din værftet fra at tilføje til de forurenende stoffer flyder ned dræningsgrøfter og i vores søer og floder .

3 .
Gør det til en gruppe indsats . Blive involveret med dine fællesskaber oprydning aktiviteter . Hvis ingen findes , skal du kontakte din lokale rådhus for at se, hvordan du kan gå om at få en gang .
4 .
Hold din bil i god form . Ikke alene kan emissionerne fra køretøjer forurener luften , men lækker væske fra transmission, brændstofledninger eller olie filter kan ende i kloakken til at forurene den lokale stående vandforsyning . Hold dit køretøj i topform for at holde dig og dine omgivelser sikkert .
5 .

Hold til de indfødte . I stedet for at fylde din have med stor vedligeholdelse planter og græs , så prøv og find hjemmehørende plantearter og bunddække , som vil kræve færre kemikalier og vand til at vokse . Du sparer penge og føje til vækst oprindelige plantearter .
6 .
Deltag rådhuset møder . Din lokale planlægning og zoneopdeling bord formentlig mødes en gang om måneden for at træffe beslutninger med hensyn til ejendom og jord i området . Afgive din stemme til rent vand regninger og erosionsbeskyttelse planer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.