hvordan man kan være en crowd pleaser

At være en menneskemængde pleaser går lidt ud over det grundlæggende i offentlige taler . Det omfatter også psykologi offentlig fremførelse . Klovne , tryllekunstnere , gøglere og andre med at lære de psykologiske kunst tiltalende folkemængder , som de udøve deres erhverv . Et par retningslinjer hjælpe dem i pubic øjet at finpudse deres færdigheder og være effektiv foran et publikum
1 .
Kend din målgruppe . Metoder til en kvalificeret entertainer varierer efter demografi i almindelighed , og alder i særdeleshed . Undgå stemningen-killer for at tale ned til en menneskemængde. Selv om publikum også inkluderer børn , er det nemt at overdrive kiddie snak .
2 .
Vær kyndige om publikums deltagelse . Dygtige kunstnere forstår at bruge denne engagerende enhed til deres fordel . Nogle har imidlertid gå for vidt og mister den offentlige sympati . Læring komfort niveauer af dem i publikum er altafgørende for en effektiv præstation .

3 .
Vær positiv og venlig . Alt for mange kunstnere stole på fejlagtige opfattelser af " attraktive sarkasme " eller vildledte dyrkning af " edginess " , der i virkeligheden er ved at vende mængden slukket .
4 .
Arbejdet med beredskabsplanlægning . Det er nemt at wow en menneskemængde , når alt går din vej , men hvad med når nogen smider en svensknøgle i din handling ? Et af de vigtigste aspekter af god præstation er at vide hvad man skal gøre , når noget bagslag , fra dårlige rekvisitter til uhensigtsmæssig distraktioner .
5 .

Få rapport . Det lyder nemt , men i virkeligheden er det en kombination af nogle af de ovenstående trin , og en vejledende mål for en udøvende kunstner eller offentlig taler . At være en crowd pleaser , skal du være i stand til at forholde sig til dit publikum , og når du har tjent deres respekt og beundring , vil de lade dig det vide.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.