hvordan man kan være en lænestol detektiv

Vi betaler for retshåndhævelsen at opklare forbrydelser , men nogle gange , en lidenskabelig borger ønsker at deltage i. En " lænestol detektiv " eller amatør kriminalitet Problemløser kan have en meget positiv effekt på et samfund med den rigtige retningslinjer . Brug disse generelle tips til at yde sikre og effektive støtte til retshåndhævelse i går efter kriminelle i dit område
1 .
Ophold på højre side af loven . Den største enkeltstående fejl af amatør kriminalitet solvers er at sløre grænsen mellem borger handling og retshåndhævelse. Hold din egen indsats juridisk er et must .
2 .
Find kreative måder at få information . Fordi en civil er langt mere begrænset i kriminalitet løse , en god lænestol detektiv bygger på hjerne-power . At lære at bruge offentlige registre eller foretage en sikker og lovlig spil ud af en placering er eksempler på gode metoder . Et andet fællestræk taktik er dygtige brug af uformelle kilder til at indsamle spor .

3 .
vide, hvordan jeres arbejde vil hjælpe fællesskabet . Hvis du forsøger at løse lokale forbrydelser , er du sandsynligvis arbejder inden for en bestemt social eller samfund scene . Prøv at gøre din indsats bidrage til , hvad der er bedst for alle i dit nabolag .
4 .
Ansøg om at hjælpe retshåndhævelse. En måde at være effektive i lokale løsninger er at samarbejde med det lokale politi . Afdelingen kan give retningslinjer og bede om specifikke aktioner på den del af lokalbefolkningen til at kontrollere kriminalitet .
5 .

Tænk som en forfatter . Det gamle mundheld om kriminalitet løse for politiet er at " Tænk som en kriminel " , men det lænestol detektiven bør tænke mere som et mysterium romanforfatter . Den måde romanforfattere oprettet tegn , plot linjer , og begrundelse for scenarier kan være ekstremt værdifuld i det virkelige liv mysterium situationer . Bare se på A. Conan Doyle 's " Sherlock Holmes ".


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.