hvordan man kan være et træ Hugger

Som verdens vågner op til vigtigheden af miljømæssigt ansvar , beskyttelse af naturressourcer, herunder træer , er mindre en partipolitisk spørgsmål . Mens der i fortiden , fremmanede de ord op billeder af sprøde , pjusket hippier i dag, måske endda republikanere og Country Club medlemmer identificerer sig selv som træ Huggers , især hvis de er imod udviklingen siden af. Læs videre for at lære at være et træ Hugger
1 .
Få viden om skov spørgsmål . Du kan lære fra klasser , interviews med miljøpersonale , print eller web ressourcer , eller personlige erfaringer . Find ud af om realiteterne af skovrydning og de måder , du kan kæmpe imod .
2 .
indgå i etablerede miljøorganisationer . Grupper som Sierra Club og den indfødte Skov netværkslink træ Huggers sammen til en effektiv græsrodsniveau indsats . Søger disse ud og finde måder til at bidrage.

3 .
Start din egen lokale grupper . En masse bevaring og miljøbeskyttelse indsats finder sted på lokalt plan . Identificere centrale problemstillinger i dit community og løse dem selv .
4 .
Support god lovgivning . En ting , der træ Huggers tendens til at gøre , er at følge bestræbelser lovgivere til at sikre naturressourcer som skove . Følg regninger , når de passerer gennem regeringen , da dette er en effektiv måde at samle for bare træer .
5 .

Uddan andre . Gør dit træ Hugger tro smittefarlige. Tal med andre i dit community om vigtigheden af at betragte jordens naturlige skønhed . Få en bred støtteordning for træerne , og sørg for dynamikken ikke går tabt .

gode råd og advarsler


 • Overvej at smide dit net bred . Masser af græsrodsaktivister kamp med mindre end varm accept i deres lokalsamfund . For virkelig at få dit budskab ud , så tænk om at udtrykke det på måder , som mange vil forstå . Forsøge at undgå at bøje andre til dit synspunkt , i stedet finde fælles fodslag for at fremme årsagerne du mener i.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.