hvordan man kan vide , hvornår de skal ringe efter en ambulance

Det er vigtigt at vide, hvornår man skal ringe efter en ambulance . Opkald når det ikke er nødvendigt , kan en astronomisk regning , men ikke kalde når det er nødvendigt kunne koste nogen livet . Her er retningslinjer at følge , således at ingen helbred eller økonomi er truet

Du skal bruge: .
Tape og sakse til bånd denne artikel inde i et køkken eller badeværelse låge


1 .
Kig efter ting , der ikke kan kontrolleres . Hvis der er ukontrolleret blødning fra en ekstern sår , fra endetarmen , vagina ( især med en gravid kvinde ) , næse eller øre , skal du ringe med det samme. Hvis der er en ekstern sår , lægge pres på såret med rene håndklæder . Hvis blødningen er på armen eller benet , anvende en årepresse ovenfor blødningen at mindske blodtilførslen til området og bremse blødningen .

2 .
Ring straks , hvis der er nogen tegn på et slagtilfælde som tabt tid lig større tab af hjernefunktion . Hvis personen har mistet kontrollen med den ene side af deres krop , en led eller af deres tale , opkald med det samme. Hvis den ene side af personens ansigt begynder at synke , eller hvis der er en pludselig og alvorlig hovedpine , ringe på en gang . Hastighed er afgørende i behandlingen af slagtilfælde ofre . Ring til straks ved det første tegn på mulig slagtilfælde .
3 .
Ring hvis der er tegn på forgiftning eller overdoser . Hvis du ved , hvad der var indtaget , så lad dem vide, når du ringer . Fremkald ikke opkastning eller gøre dem drikke noget , medmindre du bliver bedt om at gøre det . Der er mange forskellige måder at håndtere indtages eller indsprøjtes stoffer , og du kan gøre dem meget sygere , hvis du bruger den forkerte metoder .
4 .

opkald, når der sker en ulykke , hvis nogen er fanget , ubevidste eller har pludselige og alvorlige rygsmerter , brystsmerter , tydelige knoglebrud eller svær blødning . Bevæger sig ikke en ulykke offer , medmindre de er i reel fare , hvor de er . Må ikke løfte noget ud af dem , medmindre du er sikker på at du kan løfte den og vil ikke slippe det ned igen. Kun gøre dette, hvis de bliver knust . Holde dem så rolig og stille som muligt , indtil hjælpen kommer .
5 .
Ring hvis der er nogen tegn på hjerteanfald , såsom alvorlige smerter i brystet og /eller smerter i armen eller kæben . Også hvis der er en brænder , der er større end den hånd , og smerten er svær . Og hvis personen er bevidstløs , uanset om diabetes , allergi , kvælning eller anden årsag . Ring til også, hvis personen ikke kan trække vejret en eller anden grund . Enhver alvorlig og pludselig hovedpine er også årsag til øjeblikkelig handling .
6 .
Ring hvis der er nogen tegn på et selvmordsforsøg som den person har brug for råd samt lægehjælp . Ringe til, hvis der er et anfald-hvis personen er krampetrækninger og har ingen historie epileptiske anfald . Ring til hurtigt for elektrisk stød , for drukning ofre eller for ekstrem kulde eller varme, stress eller udmattelse .

7 .
bevare roen uanset hvad situationen. Hvis du er usikker på , hvad de skal gøre , ringe til det nærmeste hospital og spørge deres råd . Hvis du kender personen er i fare bare ringe efter en ambulance , så du ikke spilder tiden . I næsten alle nødsituation , tabte tid koster patient, som er syg eller såret en hel del .

gode råd og advarsler


 • Det er bedre at forebygge end at helbrede . Altid ringe til nærmeste hospital eller en sygeplejerske eller læge, hvis du kender ¨¦n, hvis du er usikker på , hvad de skal gøre .
 • Må ikke behandle nogen på en medicinsk nødsituation uden medicinsk hjælp .
 • Fremkald aldrig opkastning eller foretage nogen drikke noget .
 • aldrig behandle alvorlige forbrændinger derhjemme .
 • Aldrig vente , hvis du har mistanke om et hjerteanfald eller et slagtilfælde .
 • Flyt aldrig en ulykke offer , medmindre han er i alvorlig fare , hvor han er .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.