hvordan man laver et barn størrelse 72-timers kit

Hvert medlem af familien skal have deres egen individuelle 72-timers kit . Børn har brug for at besidde et barn størrelse 72- timer kit , som er let tilgængelige. Kids bør uddannes om formålet med 72-timers kits og hvad man skal gøre i en nødsituation . Hvis dit barn ved, hvad de 72-timers kit er for , så de er mere tilbøjelige til at holde det på et sikkert sted og tage sig af det

Du skal bruge: .
Rygsæk ( skole rygsæk eller små vandreture pakke ; noget , at dit barn kan fortsætte deres egne) .
Vand ( mindst to 16 ounce flasker ) .
En ændring af tøj .
Individuel førstehjælpskasse .

Lommelygte .
Små tæpper .
Små dåser af fødevarer ( som tun , dåse kylling , Wien pølser ) .
Granola eller energi barer .
Frugt snacks eller trail mix .

Aktiviteter ( letvægts historie bøger , malebøger , farveblyanter , osv ) .
Enhver fornødenheder som briller eller medicin .


1 .
Beslut hvad dit barn har brug for at tilfredsstille sine individuelle behov . Børne- størrelse 72- timer kits er mindre , så du er nødt til at være smart om , hvad du inkluderer . Vægten af sættet bør ikke være en byrde for dit barn . Han skal være i stand til at bære hans 72-timers kit på sin egen i en krisesituation .

2 .
Indkøb nok forsyninger til hvert medlem af familien til at sammensætte en 72-timers kit . Organiser en familie aktivitet , hvor alle samler deres egne individuelle 72 timer kits .
3 .
Supply en rygsæk til hvert barn og give dem mulighed for at fylde deres poser med de krævede væsentlige . Forklare børnene , hvorfor de har brug for hvert element .
4 .

Barnet kits bør omfatte grundlæggende som vand , lommelygte , nødtelefonnumre af familie og venner , små fødeemner , en begrænset mængde underholdning ( bøger , malebøger , farveblyanter , klistermærker ) rent skift af beklædning og andre medicinske fornødenheder ( medicin , inhalatorer , briller ) .
5 .
Hvis der er plads nok , bør du medtage en lille tæppe , en lys nødsituation tæppe eller en regn poncho .

6 .
Vælg en placering i dit barns værelse til at holde hende 72 timer kits . Sørg for at det er et sted , der er let tilgængeligt og let for barnet at finde under kaos .

gode råd og advarsler


 • Sammen med en 72-timers kit , din børn bør have en robust par sko ved deres senge ( vandrestøvler , tennissko eller andre sko, de kan gå i og ikke vil såre deres fødder ) .
 • Pack så mange ting som du kan i hvert sæt , men vær opmærksom på størrelsen og vægten af rygsækken og sørg for at det står i forhold til barnets størrelse .
 • Hvad nogensinde nødhjælpsforsyninger du ikke kan passe i barnets størrelse 72- timer kits kan indgår i familien 72-timers katastrofe forsyning kit . De enkelte rygsække er lettere at transportere , men sammen med de enkelte kits du skal have en familie katastrofe udbuddet.
 • Opdater din kits jævnligt for at sikre de fødevarer , er frisk og beklædning er den rigtige størrelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.