hvordan man organiserer et rødt kryds fødevare -drev

Katastrofer har plaget Amerika siden begyndelsen af tid , men det synes som om deres frekvens er stigende , og antallet af mennesker, der bliver ramt, er større nu end nogensinde før . Ofte mennesker ønsker at hjælpe ved at holde en fødevare drev til gavn for Røde Kors . Her er nogle oplysninger om Røde Kors og mad donationer fra en organiseret mad drev
1 .
Vid , at Røde Kors sætter stor pris på , at der gives ånd, der står bag alle donation , men de er meget begrænset til den type af donationer at de er i stand til at acceptere , herunder fødevarer fra en organiseret mad drev .
2 .
Forstå , at Røde Kors ikke er i stand til at acceptere nogen form for mad donationer fra personer eller andre grupper . Desværre er de ikke har ressourcer eller faciliteter til rådighed for hus store donationer af mad , de kan heller ikke lastbil maden fra , hvor det kan anbringes på en nødsituation site .

3 .
Giv til lokale velgørende organisationer og arbejder med dem for at arrangere en fødevare drev til gavn for dem . En Ånd må aldrig squelched , og en fødevare -drev er en glimrende måde at hjælpe folk i nød . Røde Kors anbefaler, at gå gennem en lokal velgørenhedsorganisation til at organisere en .
4 .
Hjælp, hvis du har et slips med en fødevare, distributør , der kan give store mængder af nye fødevarer , der er nødvendige i løbet af en katastrofe . Anheuser-Busch dåse vand i stedet for øl og gav mængdeangivelser til Røde Kors for nylig katastrofe . Det er den type hjælp , at Røde Kors vil acceptere , snarere end en organiseret mad drev .
5 .

Kontakt din lokale Røde Kors kapitel eller besøge Røde Kors hjemmeside for mere information om hvordan man kan donere via et selskab .
6 .
Organisere en monetær drev i stedet for en fødevare drev til gavn for Røde Kors . Røde Kors opfordrer monetære donationer under katastrofer og til enhver tid hele året .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.