hvordan man overlever en ricin angreb

Overlevende en ricin angreb kan være meget svært for nogen . Der er dog et par sikkerhedsforanstaltninger du kan tage , hvis du er i denne situation , der kan ende med at spare dit liv . Læs videre for at lære hvordan man overlever en ricin angreb
1 .
Dæk din næse og mund med en våd stykke stof , så snart efter angrebet som muligt . Ved at gøre dette , vil nogle af de giftige sporer fjernes , og du vil ikke ånde dem i.
2 .
Lad det område, der blev angrebet så hurtigt som muligt . Langvarig eksponering for skadelige kemiske vil mindske dine chancer for overlevelse . Hvis du kan flygte til et område , hvor vandet flyder , fordybe dig i vandet for at vaske den umiddelbare påvirker den ricin .

3 .
Hold din ånde , hvis du kan , indtil du er ud af angrebet området . Hvis du ikke er i stand til at gøre dette , tager korte , overfladiske ånder , indtil du er væk fra området . Dette vil mindske antallet af giftige sporer du indånder gennem munden eller næsen .
4 .
Vask din krop , tøj og alt andet , der er kommet i kontakt med ricin med vand og sæbe . Hvis en blegemiddel er tilgængelig , skal du bruge dette i en renselsesproces så godt.
5 .

Følg vejledningen i nødberedskab grupper, der vil blive oversvømmelse dit område meget snart . Vær opmærksom på alt, hvad de siger og følg vejledningen så tæt som du kan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.