hvordan man overlever en tornado mens strandet

Tornadoer er tilsyneladende tilfældige begivenheder . Svært at forudsige , de strejke med kort varsel forlader et spor af ødelæggelse bag dem . Hvis du bor i et område udsat for tornadoer , der er ting du kan gøre for at øge dine odds for at overleve en tornado , selvom du er strandet ude i det åbne væk fra sikkert tilflugtssted
1 .
Gør dig bekendt med typer af vejrforhold, der er tilbøjelige til at udløse en tornado , og se dem på alle tidspunkter. Selv om der har været nogen tornado advarsler eller ure , der er udstedt for dit område , er det muligt for en tornado til at strejke . Hvis du tror en er muligt , skal du følge vejledningen i Trin 2 til Trin 4 .
2 .
Gå lav og inde . Det sikreste sted at være under en tornado er en indvendig plads på det laveste niveau af en bygning . For at overleve en tornado , søge ly i en kælder , en underjordisk storm husly eller , hvis ingen af dem er tilgængelige , i et interiør rum på nederste etage af dit hjem eller anden form for bygning . Cover dig selv med en madras , sofa puder , eller gemme sig under en trappe eller robust bord . Ophold på krisecentret , indtil tornado har passeret . Hvis du er usikker på, om faren er overstået, blive sat .

3 .
Kom i en grøft , stenkiste eller depression i jorden , og ligge ned så lavt som muligt, hvis du ikke er i stand at søge ly i en bygning . Hvis du er i nærheden af en bygning , men kan ikke komme ind , Crouch i fosterstilling lav til jorden i nærheden af bygningens fundament . Dæk dit hoved med armene for beskyttelse mod at flyve vragrester for at øge sandsynligheden for, at du vil overleve tornado .
4 .
Træk din bil over til skulderen af vejen , hvis du kører i løbet af en tornado , men sørg for at du ikke i nærheden af træer , nytteværdi poler , hængende ledninger eller billboards . Med andre ord , at intet kan falde på dig . Kom ud af bilen . Prøv at finde ly i en bygning , som beskrevet i Trin 2 . Ikke findes, søge ly i en lavtliggende område som beskrevet i Trin 3 .

gode råd og advarsler • Det er en god idé at holde en NOAA vejr radio handy til at lytte til National Weather Service vejr nyhedsbreve . Endnu bedre , få en krank version, der ikke er afhængige af elektricitet eller batterier til at drive .
 • Lyt til National Weather Service bulletiner for dit område . En tornado ur vil blive udsendt når de rette betingelser er til at producere en tornado . En tornado advarsel vil blive givet, når en tornado har faktisk været rapporteret i dit område .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.