hvordan man overlever en tyfon

Den bedste måde at overleve en tyfon er at gøre forberedelser , før en tyfon advarsel er udstedt . Efter advarslen , skal kun få opgaver, der skal afsluttes før tilbagetog ind i huset eller nødly

Før Typhoon Strejker


1 .
Få dine tyfon plan og kit , og pak evakuering tasker som skitseret i den tilhørende eHow artiklen " Sådan Forbered dig på en Typhoon . "
2 .
bestyrelsen vinduerne for at forhindre flyvende objekter fra at bryde dem . Hvis du ikke kan komme om bord vinduer , sætte bredt maskering , pakning eller gaffatape på tværs af ruder til at holde glasset fra knusende hvis de bryder .

3 .
Check udenfor huset for noget løs , der kunne blive fanget i vinden og slå dine vinduer . Lagt væk skraldespande , legetøj og værktøj .
4 .
Sluk alt, hvad der kører på hus magt bortset fra køleskabet . Flyt dyre ting fra gulvet og væk fra vinduer for at holde dem fra at blive våd.
5 .

Drej køleskabet og fryseren til det laveste indstillinger for at holde indholdet koldt længere , hvis elektrisk energi er afbrudt .
6 .
Tænd et batteri-drevet radio og lyt til vejrudsigter.

Under Storm


1 .


Hold alle rolige . Lyt til musik mellem vejrudsigter og spille de spil, som du pakket i din tyfon kit .
2 .
Bliv indeni. Den største fare er ikke det vind og regn , men flyvende genstande som skilte , postkasser , grene og andet affald . Bliver inde , selv om vejret beroliger . Hvis orkanens øje passerer hen over huset , vil det se ud som om stormen er overstået , men snart vinden og regnen vil blive endnu værre . Vent til officiel ord , at det er sikkert at forlade dit hjem .
3 .
Sid langt væk fra vinduerne , hvis de bryder .

4 .

Flyt vindretningen indenfor dit hus . I første omgang vinden vil komme fra øst , så gå til den vestlige side af huset , hvis vinden skifter retning flytte til den anden side nu!

Efter Typhoon


1 .
Tjek om din nabo til at se, om de har brug for hjælp . Kortlægning dit hus og værftet for skader . Hvis det er muligt , tage billeder at vise til alarmopkald eller dit forsikringsselskab.
2 .
Bliv væk fra telefonen , undtagen i nødsituationer . Foretag en hurtig opkald til din out-of-state kontakt vil sige alle er sikkert .
3 .
Pool dine ressourcer med dine naboer . Har en improviseret cookout og blokere fest med hvad der er i alles køleskabe , hvis strømmen er ude , og du skal spise mad , der vil gå dårligt snart .
4 .
øje med nedskudte elledninger , forurenet vand og farlige dyr , der blev drevet mod højere grund af stormen .

gode råd og advarsler


 • Hvis himlen er klar og elektrisk strøm er slukket , vil du have en sjælden stjernekiggeri mulighed .
 • Forsøg ikke at evakuere i sidste øjeblik , fordi vejene enten vil være fastklemte med trafik eller ufremkommelige . Bliv hjemme , medmindre det er absolut nødvendigt at forlade .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.