hvordan man overlever et vulkanudbrud

Katastrofe film skildrer scener af død , ødelæggelse og handlinger overmenneskelige overlevelse , når der beskæftiger sig med emnet vulkaner . Det er muligt at overleve et vulkanudbrud , og det ikke engang tage overmenneskelige evner . Alt det kræver er en lidt planlægning og en masse sund fornuft . Læs videre for at lære hvordan man overlever et vulkanudbrud
1 .
Find ud af om du bor i et område med aktive vulkaner , der kan udgøre en trussel mod dig eller din familie .
2 .
Kend flugtveje for dit område . I en tid med stress er det muligt du vil glemme denne information , så det kan være klogt at opbevare en kopi af et kort med flugtveje tydeligt markeret på den i handskerummet i hver bil din familie ejer . Du bør også holde en i huset .

3 .
Evakuer straks, hvis du bliver bedt om at gøre det . Selv om nogle vulkaner varsle timer og endda dage på forhånd , at de er ved at bryde ud , nogle udbrud forekomme med kort varsel . Hold din bil fyldt med nød nødvendigheder som vand , mad , en ændring af tøj og førstehjælp forsyninger .
4 .
Må ikke genindtræde evakuering zone indtil du er blevet instrueret den er sikkert at gøre det ved de rette myndigheder . Selvom vulkanen kan have stoppet spewing aske og lava , mange risici, som vil forblive .
5 .

Shelter på plads , hvis dette vil give dig mere beskyttelse end at forlade din nuværende placering . Uanset hvor du er ly , så prøv at fylde så mange dræn , bøtter og beholdere som muligt med vand . .
6
Lad ikke sikkerheden på din husly-det være sig dit hjem , en kontorbygning eller den lokale nødsituation husly-under et udbrud . Hold alle familiemedlemmer og kæledyr indendørs i løbet af et vulkanudbrud , medmindre går udenfor er absolut uundgåelig .

gode råd og advarsler


 • Det er en god idé at lære om de forskellige måder , hvorpå et vulkanudbrud kan udfolde sig i dit område , før en katastrofe indtræffer . Lær om lava og pyroklastiske strømme , colcanic kupler , lahars , oversvømmelser , gasserne udsendes af vulkaner og beslægtede fænomen . Hvis du ved hvad du kan forvente , vil du være bedre i stand til at overleve et vulkanudbrud .
 • Du kan være nødvendigt at gå udenfor i løbet af et vulkanudbrud for at rydde aske opbygge fra dit tag . Ligesom med sne , hvis asken opbygger for meget , kan det medføre, at din tag til at kollapse . Vær sikker på at bære en maske og beskyttelsesbriller , hvis du går udenfor for at klare aske eller af anden grund .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.