hvordan man overlever i en faldende elevator

De fleste af os ride elevatorer hver dag , tager det for givet den omfattende sikkerhedsforanstaltninger, der giver os mulighed for at rejse flere hundrede meter med store hastigheder uden at frygte for vores liv . Selv elevator ulykker er yderst sjældne , deres resultater i form af tab af menneskeliv , kan katastrofale . Hvis du nogensinde i en faldende elevator , der er enkle forholdsregler, du kan gøre for at øge dine chancer for overlevelse. Læs videre for at lære hvordan man overlever i en faldende elevator
1 .
forblive rolig . Du er meget mere tilbøjelige til at overleve en elevator falde, hvis du koncentrerer dig om problemløsning snarere end panik . Elevator teknik faktisk virker til din fordel i tilfælde af en nødsituation , som højden af hydrauliske elevatorskakte er sjældent over 70 fod og kabel elevatorer næsten aldrig falder til bunden af deres aksler . Du er meget mere tilbøjelige til at fastholde skader end at dø i en elevator ulykke .
2 .
ligge fladt på gulvet , så tæt på midten af elevatoren som muligt . Placer dine arme på toppen af dit hoved , der dækker dit ansigt , til beskyttelse mod faldende murbrokker .

3 .
Modstå fristelsen til at blive stående og hoppe i slutningen af efteråret for at spare dig selv . Denne mytiske råd er ubegrundet , og trodser grundlæggende fysiske love . Til at begynde med , ville det være næsten umuligt at blive stående i en faldende elevator og endnu sværere at planlægge en hoppe , der perfekt svarer til elevatoren rammer bunden af skakten . Elevatoren Gulvet er det sikreste sted at være .
4 .
Ignorer alt, hvad du har set i filmene . Forsøg på at åbne elevator døre eller at kravle ind i akslen vil drastisk øge omfanget af dine skader og din chance for at dø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.