hvordan man starter en voldtægt bevidsthed program for mænd

Eksperter og psykologer , der beskæftiger sig med voldtægt i stigende grad opmærksom på, at voldtægt ikke er en " kvinde problem " , men et samfund problem , der skal forstås og behandles af alle. Et af de nyeste og stærkeste fronter i kampen mod voldtægt er bevidstheden program designet specielt til mænd . Hvis du ønsker at starte en voldtægt bevidsthed program for mænd , skal du følge disse trin
1 .
Vælg din målgruppe . Mens der i de fleste almindelige forstand dit publikum er mænd , skal du indsnævre din demografiske så du ved , hvem din tale . Et godt eksempel på en målrettet voldtægt bevidsthed program er et kollegium bevidsthed turné, der taler til mænd været i amerikanske colleges og universiteter . Gør det samme, og hente en bestemt demografisk gruppe , så du ved, hvordan du tilgang dit publikum .
2 .
Kontakt voldtægt krisecenter . Der er voldtægt krisecentre på amts- , stats- og nationalt plan . Kontakt en af disse centre for en kilde til rådgivning, forskning oplysninger og ressourcer . En ting du skulle kigge på er at finde en kilde til finansiering af din mænds voldtægt bevidsthed program , og en af de voldtægt krisecentre kan hjælpe punkt dig i den rigtige retning .

3 .
Få eksperter om bord . En del af din mænds voldtægt bevidsthed program personalet bør omfatte professionelle rådgivere eller psykologer , der forstår voldtægt i samfundet og den effekt det har på dens ofre . Du bør også forsøge at hverve mandlige overlevende for voldtægt eller mandlige slægtninge eller nære venner af andre overlevende . Der mænd tale med andre mænd om voldtægt vil gøre det muligt dit program til at have en alvorlig indvirkning på andre .
4 .
Branch ud . Som dit program begynder at tage form , bør du begynde at nå ud til de omkringliggende lokalsamfund og områder . Da de fleste af vanskelighederne i at starte en voldtægt bevidsthed program ligger i de første par skridt , gentage dit program , eller lige så effektivt , at tage det på vejen vil udvide rækkevidden og effektiviteten af programmet . Tal med voldtægt krisecentrene i nabolandet distrikter at finde værtsorganisationer og potentielle finansieringskilder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.