hvordan man undgår sundhedsspørgsmål , mens du bruger en computer

Enhver, der bruger en computer på daglig basis kan løbe ind i sundhedsspørgsmål , hvis de ikke følger bestemte procedurer . Når meget af din tid bliver brugt sidder foran en computer, skal du ikke glemme dit helbred . Det er meget nemt at forhindre de fleste forhold , før de nogensinde bliver et reelt problem . Computere er en fantastisk tilføjelse til vores liv , og korrekt og sikker brug af dem bør altid være en prioritet nummer et .
Følgende er enkle trin , du kan tage for at sikre en korrekt og sikker brug af computeren .

Du skal bruge:
Computer
. Stol .
Tastatur .
Mus med musemåtte .


1 .
Kontroller højden på dit skrivebord for korrekt overvåge placering . Din skærm skal være i en højde , der undgår øjnene. Det bør heller ikke sættes for tæt på eller langt væk , eller for høj eller lav . Prøv forskellige stillinger , indtil du finder en, der fungerer bedst for dig.
2 .
Tjek din stol næste . Hvis du bruger en masse tid i det , bør du være sikker på det er behageligt og sikkert . Højden bør tillade dig at have begge fødder komfortabelt på gulvet foran dig . Det foreslås , at du bruger en stol , der giver den rigtige rygstøtte også . Hvis du har armlæn på din stol , kontrollere, at de er indstillet til at tillade dine arme til at hvile på dem naturligt , når du bruger tastaturet .

3 .
Tastaturet bør også være en sikker ( sundhedsbevidste ) højde , der er let tilgængelig . Armene skal bøje ved albuen , og strækker sig over tastaturet . Du bør have mulighed for frit at flytte over på tasterne .
4 .
Den musemåtte du bruger skal være inden for rækkevidde af tastaturet . Du har en masse muligheder , når det kommer til at få musemåtter . Musen skal have masser af plads til at bevæge sig hurtigt i alle retninger .
5 .

Når du opretter din computer område , placere alle elementer , der vil blive brugt ofte i nærheden. Dette omfatter scannere , kopimaskiner , printere og så videre .

gode råd og advarsler


 • Tag en kort pause mindst hver time , mere eller mindre . Du bør bruge mindst ti minutter væk fra skrivebordet i dette tidsrum . Stå op og gå rundt , eller i det mindste stræk . Hvis du kan , gøre eller anden form for motion for at holde dit blod cirkulerer .
 • Brug korrekt belysning , når du bruger en computer . Dette vil forhindre øjet spørgsmål . Sørg for, at lyset ikke afspejler i skærmen også .
 • Du kan bruge en ergonomisk tastatur og /eller musemåtte for at forhindre mange sundhedsmæssige problemer .
 • Når du er på pause eller frokost , ikke bruger denne gang på dit skrivebord . Det er bedst at flytte holdninger så ofte som muligt i løbet af dagen .
 • Det er bedre at bruge ordentlig og sundhedsbevidste computer sikkerhedstip så er det at skulle beskæftige sig med de sundhedsmæssige problemer, der kan opstå senere , hvis gør du ikke.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.