hvordan de kan opfylde American Heart Association retningslinjer for CPR

CPR er en livreddende praksis bruges til at genoplive personer, der har lidt hjerte-eller respirationsstop. American Heart Association har skabt og opretholdt en række retningslinjer for at hjælpe sundhedspersonale og lægfolk såvel forstår at udføre CPR på en nødsituation . Disse retningslinjer er nemme at opfylde , hvilket gør det muligt for alle at lære livreddende teknikker

Udfør CPR Ifølge AHA retningslinjer


1 .
Send nogen til at få hjælp , mens du forsøger at fuldføre CPR -processen . Få nogens opmærksomhed , og sikre, at de ringe 911 for at advare uddannet medicinsk personale.
2 .
Placer offeret fladt på ryggen . Vippe hovedet bagover ind i , hvad der er kendt som " sniffe position . " Hans mund skulle falde åben.

3 .
Kontroller, at der er nogen forhindringer i munden eller halsen . Har en finger feje af ofrets mund . Hvis offeret er kvælende , kan en virksomhed finger feje høste obstruktion .
4 .
Clamp din mund over ofrets mund og levere to hurtige "rednings vejrtrækninger . " En mand ånde bør leveres i en stærk , 1 sekund brast . Watch for at sikre ofrets bryst stiger og falder .
5 .

Udfør brystkompressioner . Hold dine hænder sammen , og Tryk ind i brystet ved hjælp af hælene på håndfladerne . brystkompressioner skal leveres til midten af brystet , omtrent 1 cm under brystvorterne .
6 .
Mød AHA retningslinier ved at udføre en cyklus på 30 brystkompressioner og to redning indåndinger .

finde mere information om CPR retningslinjer


1 .

Besøg den officielle hjemmeside American Heart Association for detaljerede oplysninger om alle aspekter af CPR -processen . Der er særlige retningslinjer , du skal opfylde for at udføre CPR på et barn . Læs om de forskellige enheder , som kan anvendes til at udføre CPR , samt symptomer på hjertestop ( se Resources nedenfor) .
2 .
øje med eventuelle opdateringer på American Heart Association 's retningslinier for CPR . Hvert år , AHA reviderer deres retningslinjer baseret på nye videnskabelige oplysninger . Deres seneste opdateringer er forklaret via podcasts på deres officielle hjemmeside ( se Resources nedenfor )

gode råd og advarsler


 • AHA har delt deres CPR retningslinjer i to kategorier . : retninger for sundhedspersonale og for lægmænd . Retningslinjerne for CPR er blevet forenklet for at gøre det lettere for lægmænd at forstå .
 • Uanset om du ikke opfylder de American Heart Association 's retningslinier for CPR , er det ikke sandsynligt, at du vil være i stand til at re-start en persons hjerte når han er væk i hjertestop . Dog kan CPR hjælpe med at holde iltet blod flyder gennem kroppen . Dette kan nedsætte risikoen for varige hjerneskader .
 • Mens AHA anvendes til at tilskynde lægmænd og sundhedspersonale at kontrollere, om en puls jævnligt , mens de udfører hjertemassage , er praksis nu modet. Den nødvendige tid for de fleste mennesker til at finde en puls og optage en hjertefrekvens gør det sværere at udfylde de andre trin i CPR -processen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.