hvordan du beskytter dig selv på alle alderstrin seinor borgere

Er det tid at beskytte vores Seinor Borgere . Lader alle være på udkig efter vores neighbars , der er ældre . Nogle dage du vil være deres . Stop over og sørg for de er ok . Tjek på dem en gang om ugen . Print dette ud og give det til dem . Vi kan arbejde togeather at hjælpe hinanden med
1 .
1 . Deltag i en gym for Seinors , der har Selvforsvar
Ja du deltage i en gym men tjek for at se om de en beskyttelse klasse eller en selvforsvar klasse . Du vil virkelig blive overrasket over , hvad du kan lære , men du allerede kender det , du skal bare vide det virker .
Ring til din lokale college , og se om de har en selvforsvar for Seinors .
2 .
2 . Invester i en personlig alarm
Når du investerer i en personlig alarm , du bare tilføje lidt sikkerhed for dig selv . De gør overkommelig dem , så du kan bære en peberspray eller en elektronisk lomme fløjte prisen er omkring 10 til 20 dollars . Let at montere på din nøglering , så du bærer dem overalt . Vi håber, ou aldrig brug for det, men du vil virkelig være taknemmelige , hvis du gør .

3 .
3 . Tjek om en Neighbarhood ur for dit område
Du ville være glad for at vide, at din neighbars allerede har en vagt , og du ikke engang kender det. Hvis du ikke har en at gå videre og banke på døre inviterer alle over til kaffe . Foretage nogle ørkener og din klar , hvis du ringer til din lokale betjente spørge dem , hvad du gør, og opfordre dem til at komme og give dig nogle hints , foruden du kan opfylde nogle virkelig søde mennesker. Gå og bed neighbars over dig , vil føle sig bedre , når du kommer hjem om natten og vide en anden person watchings dig at gøre det sikkert hjem .
4 .
4 . Gåture i de tidlige dagtimerne
Vågner du op tidligt og ønsker at gå at holde sig sund sikre, at du har en ven . Jeg har en kvinde , der plejede at gå klokken 5 , før alle de personlige alarmer kom ud Jeg fyldte et stykke legetøj watergun med amonnia jeg bad hende om at bære dette, når hun gik .
Hvad jeg glemte var hun arbejdede for retssystemet . En dag hun kom til at arbejde og satte hende watergun på skrivebordet , og dommeren kom ind og sagde, hvad er det på dit skrivebord hun sagde, at det er min sikkerhed pistol fyldt med amonnia just in case nogen attackes mig , mens jeg går .
Han sagde , hvad en rigtig god idé jeg nødt til at fortælle min kone om , at hun går tidligt på dagen .
Nu år senere er jeg glad for at sige, at hun stadig går , men nu fik jeg hende en peber spray og elektroniske lomme fløjte . På lease Jeg ved, at hun er sikker .
5 .

5 . Angribere er Bolder
Vi ved , at angriberne bliver dristigere så da vi var yngre , men at tro, at de ville komme i dit hjem ved højlys dag . Må ikke vente med at blive offer beskytte dig selv i dag Lås din dør , mens dit hjem . Personaly Jeg ville hellere have nogen til at komme i mit hjem , når jeg ikke er deres så når jeg er hjemme taget vagt
6 .
6 . Må ikke være en helt
Intet du har , er værd dit liv . Crimmials er til medicin , og de er fuldstændig ligeglade med hvordan de såre dig . Dine værdigenstande kan udskiftes dit liv kan ikke
7 .
7 . Nat Sikkerhed for ældre
Night sikkerhed er det, vi frygter mest , han er en stor spids . Hvis du ejer en bil med en panick alarm , før du går i seng sætte nøglerne til din bil eller den ekstra ved siden af din seng . Lad din neighbars vide, at hvis de hører din bil alarm gå ud , du har brug for hjælp .
De vil være opmærksom på dette og vide, at

gode råd og advarsler


 • Prøv og få tingene gjort i dag .
 • Når nogen beder dig har du brug for noget fra butikken Sig ja de ønsker at hjælpe dig , så lad dem afhente mælk eller æg til dig .
 • vide , hvornår de skal få en redningskrans indberetning . Må ikke være tåbeligt du bliver ældre , hvornår de skal give efter for det.
 • Når din ikke sikker på om noget, kan du spørge nogen , hvis du ikke ønsker dine børn at kende stille et neighbars .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.