hvordan du bliver en hypermiler

Med gaspriserne skyhøje , har mange mennesker valgt at blive hypermilers . Hypermilers er dem , der går ud over at nå den maksimale brændstoføkonomi deres biler . Gør din del for at blive en hypermiler , og du vil være sikker på at nyde mere " smiler " til gallon . Læs videre for at lære hvordan man bliver en hypermiler
1 .
Udfør regelmæssig vedligeholdelse på din bil . Tune-ups , emissioner checks , væskestande og selv dæktrykket bør alle være en del af din regelmæssige eftersyn for at sikre, at du får den bedste gas kilometertal .
2 .
Drive fartgrænsen . Udover at adlyde loven , vil du blive kørsel ved lavere hastigheder og faldende gasforbrug . En motor , der skal arbejde hårdere vil brænde mere brændstof .

3 .
Sæt fartpilot på din bil når det er muligt . Hvis du laver en masse motorvejskørsel , skal du bruge fartpilot . Du ender brændende mindre gas end du ville gøre, hvis du hele tiden arbejdede for gas pedal og bremse .
4 .
Reducer brugen af defrostere , klimaanlæg og larmende stereoanlæg når det er muligt . Hvis du er seriøs om at blive en hypermiler , kan du også skære ned på din nat kørsel. Spare ved at køre i dag og ikke bruger dit lys .
5 .

Carry kun, hvad du har brug for . Kørsel med for meget vægt vil brænde mere brændstof . Hold det væsentlige , som en ekstra og Jack , men ikke tilføje en masse unødvendigt udstyr , der vil veje bilen ned .
6 .
Slippe af gas Guzzler du måske kørsel nu . Købe en bil designet til at spare gas . Hybrider er ved at blive meget populære , især med hypermilers . De fleste producenter tilbyder nu hybrid-versioner af mange af deres modeller .

gode råd og advarsler


 • Coast til et stop når det er muligt , snarere end at arbejde på bremsen for hårdt . Watch forude for stop skilte , trafiklys og standsede køretøjer og give din bil til gradvist at reducere hastigheden og komme til et stop uden at støtte sig på bremsen for pludselige stop .
 • Må ikke accelerere op ad bakke , når det er muligt . Vedligeholde din aktuelle hastighed . Lad bilen kysten går ned ad bakke .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.