hvordan du forbereder en orkan

En mangel på orkan årvågenhed og beredskab er fælles tråde mellem alle de store orkan katastrofer . Ved at kende din sårbarhed og hvilke handlinger du bør tage , kan du reducere følgerne af en orkan katastrofe

Du skal bruge:
Vand-mindst 1 gallon dagligt per person for 3 til 7 dage
. Mad-nok til at vare i cirka 7 dage
.  Ikke letfordærvelige varer , snacks , redskaber , paptallerkener , madlavning forsyninger og brændstof , batteri eller et manuelt betjent dåseåbner .
.

Tæpper.
Puder.
Komfortabel Tøj solide sko .
Førstehjælpskasser.
Medicin .

Toiletartikler .
Særlige Care poster for babyer og ældre .
Mobiltelefoner , fuldt opladet og ekstra batterier .
Traditionel Telefon ( Ikke trådløs ) .
Cash .

Lommelygter .
Batterier .
Legetøj , bøger , spil .
Vigtige personlige og familiemæssige dokumenter .
Batteri drevet værktøj .

Pet forsyninger .
Brændstof til køretøjer og generator .
Generator (hvis relevant) .
Telefon liste af familiemedlemmer og andre nødsituationer kontakter .
Vandtæt , forsegling bokse.


1 .
Ca. 1 måned til 2 uger før orkansæsonen , samle alle leverancer er nødvendige i denne orkanberedskabsplan . Tjek for at være sikker din nødudstyr er i god stand , og at du nok forsyninger til at holde i mindst to uger .
2 .
Når en orkan advarsel er kaldet og din placering er i orkaner stien , straks sted skodder og brædder på døre og vinduer . Sæt dit køleskab og fryser til koldeste indstillinger , åbner kun når det er absolut nødvendigt . Frys vand i plastik kander og bruge dem til at fylde tomme plads til at holde maden kølig . Bring i objekter , der kan blive blæst væk , såsom skraldespande , haveredskaber , græsplæne møbler og planter . Anker objekter , der ikke kan bringes ind . Må ikke tømmes pool helt, men slukker den elektricitet til puljen . Hvis du ejer en lille båd på en trailer , skal det opbevares i en garage eller et lager . Hvis du skal forlade din båd udenfor, vedhæfte traileren tungen til noget fast i jorden , lad luften ud af dækkene og sørg for båden er fastgjort til traileren . Opbevaringen af din båd er dit ansvar .
3 .
Hvis du ønsker at købe en generator , kan du give mulighed for mere tid så mange butikker vil løbe ud af generatorer . Generatorer kan koste alt fra $ 450 og kan løbe ind i tusindvis , hvis du ønsker en stor nok til at forsyne hele dit hus . Husk at disse er støjende , optager plads og bruge gas . Gassen linjer vil blive længe efter en storm . Vær forberedt på at have nok gas til den type generator du køber . Hvis det er muligt , holde generatoren udenfor , for at holde røgen udenfor . Prøv også at holde den låst /spændes ned for at forhindre tyveri . Nogle generatorer endda har alarmer , der kan placeres på dem .
4 .
Place enhver og alle elementer, du ikke ønsker at få beskadiget i vandtæt , stramme forseglede kasser . Efter stormen passerer , kan disse bokse bruges til at gemme dine orkanen leverancer til næste år . ( Kun opbevare dem , der kan genbruges og ikke-fordærvelige ) .
5 .
Find en sikker plads i dit hjem , hvor du og din familie vil forblive under orkanen .

6 .
Hold dig væk fra vinduer og døre , selv om de er omfattet . Søge tilflugt i en lille indre rum , skab eller entre . Tag en batteridrevet radio , TV eller en NOAA Weather Radio og en lommelygte med dig til din nødområde . Hold en klar flugtvej i tilfælde af brand . Luk alle indvendige døre . Sikker og brace yderdøre , især dobbelt indadgående døre og garageporte . Hvis du er i en to-etagers hus , gå til en indvendig første sal værelse eller kælder , såsom et badeværelse , et skab eller under trappen . Hvis du er i en multiple-etagers bygning og væk fra vandet , gå til første eller anden sal og tage tilflugt i hallerne eller andre indvendige rum væk fra vinduer . Interiør trapperum og områderne omkring elevatorskakte er generelt de stærkeste del af en bygning .
7 .
holde vagt på TV . Skulle din magt gå ud , lytte til batteridrevet radio . Må ikke gå udenfor , indtil National Weather Center klart, at stormen har passeret , og det er sikkert for dig at gå udenfor for at tjekke for skader .

gode råd og advarsler


 • Del denne plan med din familie , så de ved hvad de skal gøre , før en orkan hits!
 • Place værdigenstande og personlige papirer i vandtætte beholdere og gemme dem i den højest mulige stedet . Brug plastposer til store emner .
 • Bare fordi Eye of the Storm er forbi , betyder ikke, det er sikkert for dig at gå udenfor ! Der er mere vind og regn til at komme , når øjet passerer ! Venligst holde sig indendørs , indtil hele stormen har passeret .
 • Sørg generatorer holdes på et godt ventileret område . Røgen er meget skadeligt og kan være dødbringende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.