hvordan du kan genbruge husholdningsartikler

Mange mennesker tror, genanvendelse betyder at have genstande, der sendes ud til et anlæg , hvor de er smeltet om og lavet til noget andet . Imidlertid er den nemmeste form for genvinding genanvendelse eller ændring af formål hverdagens husholdningsartikler. I stedet for at smide uønskede varer ind i skraldespand , overveje andre måder at slippe af med dem som donerer, salg eller bruge dem til et andet formål . Genbrug husholdningsartikler er en fantastisk måde at spare penge og hjælpe miljøet
1 .
Saml alle husholdningsartikler du ikke længere har behov for og holde en gård salg . Hvad du ser som trash en anden kunne finde meget værdifulde. Hvis du ikke ønsker at gå gennem besværet med at fastsætte alt ud og venter på værftet salg shoppere , overveje at sælge dine varer på en online auktion eller et lokalt parti butik .
2 .
Donere nogen produkter , du kan ikke sælge til velgørenhed . Tag dine brugte bøger på biblioteket eller på et plejehjem og tøj og møbler til en genbrugsforretning . Vær sikker på at få papirarbejdet for et skattefradrag .

3 .
Bortskaf gamle maling , batterier , motor olie og andre farlige materialer på en lokal affald servicecenter . Disse forbindelser kan være farligt at jord og grundvand , hvis dumpede , så det er vigtigt at bortskaffe dem korrekt . Kontakt din by for affaldshåndtering at sørge for en udnævnelse til at droppe ud af disse materialer .
4 .
Gem Styrofoam pakke peanuts du modtager i pakker hele året og genanvende dem på en lokal shipping og emballage butik , de vil genbruge dem i stedet for at sende dem til deponeringsanlæg .
5 .

Re- formål helst emne, du kan, for at give det et andet liv . Brug korn-kasser som farvestoffer plader til børn , kaffe dåser som lager containere eller gamle cd'er som drikker coastere . Hvis du ikke kan finde et nyt job for en gammel post , gør dit bedste for at få det til at et genbrugsanlæg . Hvis alle arbejdede sammen , kunne vi signifikant fald i mængden af genanvendeligt tilstopning vores lossepladser , gør din del for at redde planeten
.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.