hvordan du sikkerhedskopierer en hestetrailer til parkering

Forestil dig at du har trukket din hest til din første udstilling . Du kører sent og de fleste af parkeringspladser bliver taget . Der er en plet tilbage helt tilbage i hjørnet . Du er nødt til at sikkerhedskopiere dine hestetrailer ind i det. Gå ikke i panik-bare følg disse trin

Backing en kofanger Hitch Trailer


1 .
Find en spotter . Forhåbentlig har du en ven eller et familiemedlem med dig , så har dem hop ud og dirigere dig bagfra for at holde dig fra at gå for langt på afveje eller kører ind i noget , eller bede en anden forbipasserende at få øje på for dig .
2 .
Kom så tæt på og så lige med parkeringsplads , som du kan . Må ikke tilbage længer , end du har til . Prøv at gøre det til et lige skud bagud i stedet .

3 .
Brug spejle på din lastbil , som du sikkerhedskopierer . Sæt dem, så du kan se begge bageste hjørner af traileren , hvis det er muligt . Eller drej hovedet og ser tilbage over din venstre skulder . Brug førersiden bageste hjørne af traileren til formål at traileren ind i stedet .
4 .
Tag dig god tid . Kom i et kapløb her kunne forårsage en ulykke. Langsomt tilbage og foretage små justeringer , som du går . Ikke ride bremsen , men holde din fod over det , mens opbakning .
5 .

Vær opmærksom på , at når støtte en kofanger-træk hestetrailer , den bagerste ende af vognen er vil vende i den modsatte retning fra den retning , du dreje rattet .
6 .
Træk op og ret traileren ud , hvis det begynder at gå for langt på afveje . Prøv igen , langsomt .

Backing en Goose-hals Trailer


1 .

Følg trin 1 til 4 for at støtte en kofanger slinger i valsen trailer .
2 .
Vær opmærksom på , at der i støtte en svanehals eller femte hjul trailer , er den bagerste ende af vognen vil vende til samme side , du dreje rattet . Dette er det modsatte af en kofanger træk trailer .
3 .
Tilbage langsomt ind i parkeringsplads .

gode råd og advarsler


 • Øvelse gør mester . Sikkerhedskopiering en hest trailer er en færdighed , der skal opdateres regelmæssigt .
 • Det er bedst at vænne sig til at bruge dit spejle til trailer underlag, så du kan overvåge begge sider af traileren .
 • Ved at bruge en spotter , på forhånd aftale , hvad tegngivning vil være . Normalt peger han ret , hvis du har brug for at flytte tilbage af traileren højre og venstre for at gå til venstre . En hals-udskæring bevægelse betyder stop .
 • svanehals trailere kan skære tværs over ryggen på din lastbil meget hurtigt , at få dig ud af position til parkering , så gå meget langsomt , når backing .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.