hvordan du skal aflevere batterier

Over 2 mia batterier ender på lossepladser hvert år i USA . Du kan ikke smide batterier i skraldespanden eller genvindingskurve , selvom mange er lavet af genvundet bly og plast . De er betragtes som farligt affald , der indeholder materiale som cadmium , kobber og ( i ældre batterier ) kviksølv . Udover enkelt opladning basisk ( AA , AAA , osv. ) batterier , er der bly , lithium -ion , genopladeligt ( NiCad ) , bly -syre ( bil -batterier) og calcium batterier . Der er endnu ingen enkel måde at genbruge dem . Så hvordan kan du korrekt bortskaffelse af batterier ? Denne artikel vil beskæftige sig med fælles husholdning og elektronisk batterier .

Du skal bruge: .
Plastikposer ( for mindre batterier )
Plastbeholdere ( for større) .
Forudbetalt afsendere til genanvendelse .1 .
Opsæt en plastikbeholder eller pose til at gemme brugte batterier . Tilføj hver " døde " batteri til det. Vær sikker på at holde beholderen væk fra vand .
2 .
Når din container er relativt fuld , du har et par muligheder for, hvordan du skal aflevere dem . En mulighed er at tage dem til din byens affaldsanlæg til farligt affald til genanvendelse . De fleste batterier har elementer , der kan kræves tilbagebetalt af specifikke teknologier og følgende lovregulerede procedurer og er både økonomisk og miljømæssigt klogt at gøre .
3 .

Du kan kontakte en genbrug virksomhed, der tilbyder en løs batteri pick-up service . Du kan finde et par af disse online .
4 .
En tredje mulighed er at købe mailing pakker for at holde bruges tør celle ( husholdningsbrug ) batterier . Du kan finde disse typer af leverandører online .
Disse afsendere ( eller plastik spande ) er forudbetalte og hold op til 55 pounds af forskellige størrelser batterier . Når først mailer er fuld , skal du blot tape eller forsegle det lukket , udfyld forsendelsesetiketten , så har Fed Ex Ground samle den op .
5 .
Når det er tid til en ny mobiltelefon , hvad gør du med den gamle , især batteri ? Både batteriet og den celle selve telefonen indeholder en række meget giftige materialer, mange af dem mistænkes kræftfremkaldende stoffer.
Hvorfor ikke donere telefonen og batteriet til en velgørende organisation . Du får et skattefradrag, og bidrage til velgørenhed , mens telefonen får en ny nyttig hjem .

6 .
Når det er tid til at opgradere din computer , laptop eller andre større elektronisk udstyr , kontakt producenten for at se om deres " tage tilbage " -programmet . De fleste af de store foretagender , som Dell og IBM , har dem . Uanset hvilken løsning du vælger, er ansvarlig for , hvordan du bortskaffer dine batterier . Der er en masse valg derude , og mange er gratis eller billigt. Træffe et valg , der vil hjælpe miljøet . Det er et nemt valg .

gode råd og advarsler


 • Kontakt Byens fast affald division for at finde ud af om regler og bestemmelser om bortskaffelse af batterier i dit område .
 • IKKE smide brugte batterier i skraldespanden eller genbrug . Selv om de er vant ikke altid ensbetydende med at de er brugt op . De kan stadig indeholde nogle " juice ", som , hvis de placeres i nærheden af eller ved siden af en anden delvist brugte batterier , kunne gnist og antænde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.